Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Up Romania si NETOPIA Payments ofera plata online via carduri de masa, in mobilPay Delivery

In urma parteneriatului dintre Up Romania si NETOPIA Payments, posesorii de carduri Up Dejun isi pot inrola gratuit cardurile in aplicatia mobilPay Wallet, anunta cel mai utilizat procesator de plati electronice din tara, intr-un comunicat de presa. Cu ajutorul acestui portofel electronic, utilizatorii de carduri de beneficii vor putea face comenzi si plati online la restaurantele care accepta cardurile Up Romania (si care vor fi marcate cu un icon specific in sectiunea mobilPay Delivery, in cadrul aplicatiei). Pentru usurinta utilizarii, selectia de restaurante este geolocalizata, in functie de adresa de livrare.

Platforma de comenzi mobilPay Delivery este dedicata restaurantelor si magazinelor specializate din toata tara si este integrata in aplicatia mobila mobilPay Wallet, singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati in toate mediile. Prin intermediul acesteia, restaurantele isi pot lista produsele, pot gestiona comenzile primite, iar clientii pot face plata online direct in aplicatie. Aplicatia mobilPay Wallet poate fi descarcata gratuit din Google Play, App Store sau App Gallery, iar cardul Up Dejun poate fi inrolat usor in contul de utilizator la sectiunea Metode de plata.

„Pandemia a impus noi comportamente sociale si de consum in randul consumatorilor, de care trebuie sa tinem cont si fata de care venim cu noi solutii. Utilizatorii Up Romania isi doresc sa comande si sa achite online, iar parteneriatul cu NETOPIA Payments ne ajuta sa le oferim  un acces tot mai mare la cumparaturi online de mancare calda. In acest fel, angajatii care primesc beneficiile Up Romania pot avea parte de o masa calda in fiecare zi, prin comenzi rapide si plati in siguranta. In acelasi timp, invitam antreprenorii din domeniul HoReCa sa ia in considerare digitalizarea platilor, pentru a ajunge la noi consumatori si includerea cardurilor de beneficii in lista modalitatilor de plata”, transmite Elena Pap (Director General Up Romania si Director Regional Up Group).

„NETOPIA Payments continua dezvoltarea de noi parteneriate in ceea ce priveste optiunile de plata dedicate platformei mobilPay Delivery, comunicand, in acelasi timp, intr-un mod cat mai atractiv oferta restaurantelor, pentru stimularea segmentului de delivery al acestora. Este foarte important ca proprietarii de restaurante sa-si concentreze eforturile pe dezvoltarea acestui segment, care ii poate ajuta sa-si completeze veniturile in aceasta perioada dificila, alaturi de un partener de incredere”, a declarat Antonio Eram (CEO NETOPIA Payments).

Aceasta noua facilitate se adauga pachetului de solutii digitale oferit de Up Romania utilizatorilor sai, care mai include plata prin Apple Pay si prin PayByFace. Compania testeaza si plata direct din aplicatie (pentru detinatorii de carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultura si Up Vacanta, care folosesc sistemul de operare Android).

Leave a reply