Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Retargeting.biz a devenit partener Mastercard, in Grecia

Retargeting.biz a devenit partenerul Mastercard in Grecia, in cadrul programului „Digital Doors”, care se va desfasura in cursul anului 2021, anunta compania autohtona, intr-un comunicat de presa. Prin aceasta initiativa se doreste sustinerea business-urilor locale in tranzitia lor catre digitalizare si mediul online. Prezent pe piata din Grecia din 2019, Retargeting.biz a fost selectat de Mastercard sa participe alaturi de o serie de parteneri (platforme e-commerce, de marketing si alte servicii conexe industriei comertului online) la programul „Digital Doors” si sa ofere impreuna sprijin, instrumentele potrivite si facilitati business-urilor care au nevoie sa se lanseze in online, pentru a se adapta schimbarii comportamentului de cumparare al clientilor si situatiei actuale generate de pandemia COVID-19. In cadrul programului, Retargeting.biz ofera posibilitatea companiilor grecesti sa acceseze dintr-o singura platforma o gama larga de servicii de marketing automatizat, cu accent pe cresterea ratei de conversie si a vanzarilor si eficientizarea resurselor umane.

„In Grecia, atat guvernul elen cat si companii din sectorul privat au initiat actiuni de incurajare a business-urilor offline pentru a face tranzitia catre online, a business-urilor mici si medii, puternic afectate de pandemie. Mastercard lanseaza un program in acest sens, iar Retargeting este printre partenerii selectati, lucru de care suntem foarte mandri si bucurosi”, explica Rares Banescu (foto, CEO si fondator Retargeting.biz). „Suntem inscrisi in campanie cu o promotie speciala, -20% pentru posesorii de carduri Mastercard si 15% pentru ceilalti, timp de 6 luni pentru pachetele Premium, care includ asistenta completa pentru clienti in implementarea si optimizarea campaniilor, plecand tocmai de la ideea ca majoritatea nu au cunostinte avansate de e-commerce si vor primi suportul nostru full in configurarea platformei si setarea campaniilor de promovare”, adauga acesta.

Retargeting.biz este prezent pe 4 piete europene (Romania, Bulgaria, Grecia si Ungaria) si s-a lansat in Grecia in urma cu 2 ani si are un birou in Atena. Echipa din capitala elena se va mari anul acesta, ca urmare a cresterii business-ului si deschiderii unei noi divizii. In privinta portofoliului de clienti de pe piata greceasca, Retargeting.biz estimeaza o crestere de peste 150% pana la finalul anului 2021. La nivel global, Retargeting.biz va avea in acest an doua lansari importante, prima fiind programata in prima parte a anului, cu modificari majore asupra produsului existent si noi servicii adaugate, pentru a veni in ajutorul clientilor, prin oferirea unui serviciu de marketing complet si performant.

Leave a reply