Platforma online Joburi si anunturi

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

In ce platforma ati dezvolta un site de joburi si anunturi care permite inclusiv postarea anunturilor cu link inclus ?

Multumesc,
Daniel

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Daniel 3 ani 1 raspuns 395 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Te salut Daniel !
    M-as uita mai intai la site urile binecunoscute in Romania si daca gasesti ca platforma este potrivita, as cauta sa gasesc solutii pe care ei nu le au. Eu unul as adauga o transparentizare mai mare a nivelurilor salariale pe segmente de locuri de munca, as face oferta sa fie disponibila potentialilor angajati. Iar ptr angajatori as pune un film cu persoana care face angajarile in loc de descriere textuala a cerintelor. Si as cere seriozitate, corectitudine in informare precum si oportunitatea de a face cursuri persoanelor care sunt in resurse umane ori angajeaza sau sunt persoane decidente. E foarte important ca angajatii potentiali sa stie asteptarile dar si angajatorii sa cunoasca ce doresc viitorii lor angajati INAINTE de a veni in firma. Asa ar rezolva problemele de adaptare si neseriozitatile ce apar in primele luni de colaborare (cu rol educational permanent).

    Asadar daca o astfel de platforma o gasesti in RO, ai finantele necesare, grupul de interese (relatii) iti urez succes !
    Daca nu se afla in RO o asa tipologie, cauta in afara tarii. N-ar strica sa ceri un sfat de la experti: upwork.com
    Sunt „freelancer-i” care doresc sa isi pastreze reputatia, sunt apropiati de cei cu care colaboreaza, personalizeaza munca si dau randament, sunt flexibili si relevanti ptr cerintele tale. Iar daca nu te satisface, mergi la un dezvoltator cu care un astfel de site lucreaza de multi ani si are succes. Doamne ajuta !

Lasă un răspuns

Browse