Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Temu a depasit Amazon si Walmart si e cel mai descarcat app din SUA

O noua platforma digitala face ravagii pe piata americana: aplicatia supermagazinului online Temu.com a depasit Amazon si Walmart, devenind cel mai descarcat app din SUA, anunta edition.cnn.com. Temu.com vinde online de toate: de la imbracaminte, jucarii si electrocasnice, pana la corpuri de iluminat, produse pentru animale companie si instrumente muzicale. De la lansarea din septembrie, aplicatia a fost descarcata de 24 de milioane de ori si are peste 11 milioane de utilizatori activi lunar.

Platforma are sediul in Boston si proprietarul este gigantul e-commerce chinez Pinduoduo. Temu face livrari doar in SUA si Canada, momentan. Si a fost unul dintre brandurile care si-a permis o reclama in timpul recentului eveniment sportiv Super Bowl: ad-ul incuraja consumatorii sa „cumpere ca miliardarii” (adica orice vor, fara limite), desi nu sunt miliardari.

La fel ca in cazul Shein, unul dintre principalii sai competitori (alaturi de Wish si AliExpress), preturile practicate sunt mici (ceea ce e perfect, in climatul inflationist actual) si varietatea de produse este extrem de mare. In plus, Temu ofera livrare gratuita si reduceri flash, in aplicatie, care pot scdea pretul anumitor produse si cu 89%! Aceasta combinatie se va dovedi a fi castigatoare, daca va fi dublata de retururi usoare, un departament de relatii cu clientii de nota 10 si produse de calitate.

In China, compania-mama Pinduoduo este una dintre cele mai populare platforme e-commerce, avand aproximativ 900 de milioane de utilizatori. Pe care i-a castigat cu ideea de a vinde produse angro, clientilor si prietenilor lor.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] clientilor din 10 tari: cele 6 amintite mai sus, SUA, Canada, Australia si Noua Zeelanda. Temu a facut senzatie in Statele Unite, unde s-a lansat in septembrie 2022, gratie preturilor extrem de mici la imbracaminte, […]

Leave a reply