Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Plata prin Bitcoin promoveaza rapid site-urile romanesti

bekid

Startupcafe.ro scrie ca magazinele online mioritice care accepta plati in Bitcoin au fost promote in presa autohtona si vanzarile nu s-au lasat mult asteptate. Mai exact, BeKid.ro a transmis ca este primul magazin online din Romania dedicat copiilor care a introdus ca mijloc de plata prin Bitcoin, Adevarul.ro, News.ro, ZiaruldeIasi.ro, Stiridinbanat.ro, Jurnalul.ro si nu numai au preluat comunicatul respectiv, iar in prima saptamana de la anunt site-ul a procesat 3 comenzi platite astfel, una dintre ele avand o valoare de peste 1.000 €. 

Site-ul BeKid.ro este o afacere condusa de Adriana si Iulian Ghisoiu, care vinde jucarii, carucioare, scutece, biberoane si produse pentru copii din 2013 incoace. Aceasta este a patra afacerea a lui Iulian, care spune ca are incredere in evolutia ascendenta a Bitcoin-ului. „Este greu de preconizat cate plati in Bitcoin vor fi efectuate in urmatoarea perioada. Noi am introdus aceasta modalitate de plata pentru ca am avut cereri din partea clientilor. Pur si simplu ne-au intrebat prin telefon atunci cand au dorit sa achizitioneze produse sau chiar pe chat-ul de pe Facebook”, a explicat Iulian Ghisoiu, pentru sursa amintita.

Plata se face prin intermediul unui procesator de plati (mobilPay) care care executa o conversie in timp real, transformand criptomoneda in lei si transferandu-i pe acestia direct in conturile companei. Acum, validarea unei astfel de tranzactii dureaza aproximativ 570 de minute, iar nivelul mediu al taxelor de tranzactionare e de 79 centi americani/tranzactie, indiferent de suma, cel mai scazut din ultimele 6 luni, conform bitcoinist.com.

Lansata in ianuarie 2009, moneda virtuala Bitcoin a implinit recent 8 ani de existenta si este creatia unui programator/grup de programatori japonez(i), autointitulat(i) Satoshi Nakamoto.

Leave a reply