Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

127 milioane de utilizatori iPhone folosesc Apple Pay

apple payNumarul global de utilizatori activi ai sistemului de plata mobil Apple Pay ar fi estimat la 127 de milioane de persoane, citim pe site-ul cultofmac.com (care citeaza datele unui raport recent). Cifra ar fi, astfel, dubla fata de cea de anul trecut, cand atingea 62 de milioane de oameni.

Numarul bancilor care permit plata prin Apple Pay a crescut la 2.707 la nivelul mapamondului, cu 41% mai mult YoY. Peste jumatate dintre toti retailerii americani accepta acest tip de plata, dar cei mai multi utilizatori ai serviciului se afla in afara Statelor Unite (3 din 4 plati, conform Apple si in jur de 89 de milioane de eprsoane, conform raportului amintit). Anul trecut, de exemplu, in China, 3 milioane de persoane s-au inscris in Apple Pay in primele 2 zile de la lansare (dar tot Alipay ramane regele pietei).

Apple Pay este un portofel virtual care permite utilizatorilor sa plateasca in magazine offline sau in aplicatii mobile folosindu-si telefoanele iPhone, Apple Watch-urile si iPad-urile. In ciuda numarului mare de utilizatori, 127 de milioane reprezinta doar 16% din totalul persoanelor care au un iPhone, deci Apple Pay poate creste cu succes, mai noteaza sursa amintita, daca brand-ul a reusi sa convinga comerciantii sa accepte aceasta metodologie de plata si sa invete clientii cum sa foloseasca serviciul.

Leave a reply