Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Amazon va accepta platile cu Bitcoin, pana la finalul lui 2021?

Amazon ar urma sa accepte platile online cu Bitcoin, pana la final de an, informeaza site-ul cityam.com, citand o sursa apropiata companiei. Urmatoarele criptomonede acceptate de gigantul online cu sediul la Seattle vor fi Ethereum, Cardano si Bitcoin Cash.

Ideea platilor online prin intermediul criptomonedelor a aparut dupa ca gigantul e-commerce a publicat un anunt de angajare pentru un resposabil de Departamentul Criptomonede si Blockchain. Anuntul indica faptul ca Amazon are de gand sa investeasca masiv in acest mecanism de plata online, Jeff Bezos (Executive Chairman, Amazon) fiind cel care a dat unda verde acestei idei. „Vor urma Ethereum, Cardano si Bitcoin Cash, apoi alte opt dintre cele mai populare criptomonede vor fi acceptate pentru plati online. Nu va dura mult, pentru ca planurile exista deja si se lucreaza la ele din 2019. Intregul proiect e aproape gata de lansare”, a dezvaluit sursa amintita.

Apoi, ulterior acceptarii platilor de acest tip pe marketplace-ul sau, in 2022, Amazon va lansa un token propriu. Practic, dupa un an de acceptare a platilor digitale via criptomonede, compania e-commerce fondata de Bezos va permite clientilor sai sa-si achite cumparaturile online cu token-uri, in cadrul unui program de loialitate.

Leave a reply