Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Plaforma e-commerce VTEX, parteneriat cu Motorola

VTEX si Motorola au anuntat – intr-un comunicat de presa – un parteneriat global: intreaga gama de solutii de comert digital VTEX va imbunatati experienta online a clientilor Motorola. Cea din urma companie va incorpora platforma unificata de e-commerce VTEX, pentru a-si accelera transformarea digitala si a-si consolida suplimentar relatia cu utilizatorii.

Strategia globala a Motorola vizeaza direct investitii semnificative in mai multe tari europene. Motorola a decis sa colaboreze cu VTEX dupa o perioada ampla de cercetare. Compania este recunoscuta la nivel global pentru platforma de comert unificata pe care o implementeaza (Amazon Web Services), care agrega un CSM puternic, ofera check-out fara parola, o infrastructura cloud computing scalabila si un sistem nativ de gestionare a comenzilor.

„Solutia noastra de comert electronic unificata combinata cu VTEX IO – mediul de dezvoltare fara server al VTEX – va permite companiei Motorola sa livreze proiecte complexe in 2 pana la 3 luni. Orice isi vor dori sa realizeze, va putea fi facut acum mai repede si cu mai multa usurinta”, transmite Alex Soncini (General Manager al regiunii nord-americane VTEX). „Una dintre prioritatile noastre strategice este accelerarea transformarii in noua era digitala. De la modul in care ne gestionam intern la nivelul organizatiei, la activele pe care le mobilizam si la modul in care ne intarim angajamentul fata de consumatori, avansam rapid in parcursul digital”, completeaza Francois Laflamm (Responsabil pentru Strategie si Marketing Motorola).

Leave a reply