Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Peste 5.000 de comercianti romani vand pe eBay

In ultimul an, aproape 130.000 de cumparatori romani au cumparat ceva de pe eBay. In primele 7 luni din 2018, peste 5.000 de vanzatori autohtoni au vandut aproape 192.000 de produse pe platforma e-commerce amintita, citim pe nocash.info.ro. Fondat in 1995, eBay reuneste acum 175 milioane de cumparatori din 190 de piete, care vand peste 1 miliard de produse. La nivel mondial, platforma e-commerce a avut venituri de 2,6 miliarde $ in al doilea trimestru al anului, cu 9% mai mult YoY. In aceeasi perioada, vanzarile au crescut cu 10%, atingand 23,6 miliarde $.

„Scopul nostru este sa cream cat mai multe oportunitati pentru comerciantii romani si sa le oferim instrumente care sa ii ajute sa isi creasca vanzarile, printr-o integrare mai simpla a serviciilor de logistica”, transmite Ilya Kretov (General Manager eBay Russia si Europa emergenta). Alte cifre interesante legate de compatriotii nostri si marketplace-ul eBay gasiti mai jos:

  • 98% dintre romanii care vand pe platforma fac asta transfrontalier, putand lista produsele proprii pe pana la 8 piete in care e prezent eBay (prin serviciul eBaymag, traducerea descrierilor in limba locala se face automat, stocul se updateaza automat dupa o vanzare, iar sistemul ofera relatii cu clientii in mai multe limbi de circulatie internationale, iclusiv romana)
  • cel mai bine se vand pe eBay jocurile video si consolele, ceasurile si bijuteriile, piesele si accesoriile auto, telefoanele mobile si accesoriile, hainele
  • se vand 1 ceas/ora si 1 peeche de pantofi/30 minute
  • 80% din ce se vinde pe eBay sunt produse noi
  • 88% din ce se vinde pe eBay are pret fix

Leave a reply