Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Peste 5.000 de comercianti romani vand pe eBay

In ultimul an, aproape 130.000 de cumparatori romani au cumparat ceva de pe eBay. In primele 7 luni din 2018, peste 5.000 de vanzatori autohtoni au vandut aproape 192.000 de produse pe platforma e-commerce amintita, citim pe nocash.info.ro. Fondat in 1995, eBay reuneste acum 175 milioane de cumparatori din 190 de piete, care vand peste 1 miliard de produse. La nivel mondial, platforma e-commerce a avut venituri de 2,6 miliarde $ in al doilea trimestru al anului, cu 9% mai mult YoY. In aceeasi perioada, vanzarile au crescut cu 10%, atingand 23,6 miliarde $.

„Scopul nostru este sa cream cat mai multe oportunitati pentru comerciantii romani si sa le oferim instrumente care sa ii ajute sa isi creasca vanzarile, printr-o integrare mai simpla a serviciilor de logistica”, transmite Ilya Kretov (General Manager eBay Russia si Europa emergenta). Alte cifre interesante legate de compatriotii nostri si marketplace-ul eBay gasiti mai jos:

  • 98% dintre romanii care vand pe platforma fac asta transfrontalier, putand lista produsele proprii pe pana la 8 piete in care e prezent eBay (prin serviciul eBaymag, traducerea descrierilor in limba locala se face automat, stocul se updateaza automat dupa o vanzare, iar sistemul ofera relatii cu clientii in mai multe limbi de circulatie internationale, iclusiv romana)
  • cel mai bine se vand pe eBay jocurile video si consolele, ceasurile si bijuteriile, piesele si accesoriile auto, telefoanele mobile si accesoriile, hainele
  • se vand 1 ceas/ora si 1 peeche de pantofi/30 minute
  • 80% din ce se vinde pe eBay sunt produse noi
  • 88% din ce se vinde pe eBay are pret fix

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply