Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayU Romania: peste 246 milioane lei procesati online, in decembrie 2017

PayU Romania transmite, intr-un comunicat de presa, ca decembrie 2017 a totalizat in jur de 951.000 de tranzactii online, in valoare de peste 246 milioane lei.

Marius Costin_Country Manager PayU Romania

„Este mai simplu, mai rapid si mai sigur sa platesti online, iar acest lucru s-a vazut din nou la finalul anului. Luna decembrie se afla in top 3 luni in care romanii fac cele mai multe cumparaturi online, dupa luna noiembrie, marcata de evenimentul Black Friday si martie, luna femeii. Acest lucru ne indica faptul ca promotiile si achizitiile contextualizate definesc comportamentul de cumparare al romanilor in online”, a explicat Marius Costin (foto, Country Manager PayU Romania).

Alte cifre relevante din comunicatul amintit, despre luna decembrie 2017:

  • cel mai scump cos online de cumparaturi – 75.000 lei (asigurari), urmat de o tranzactie de 62.000 lei (licente antivirus) si 49.000 lei (achizitie aur)
  • 80% dintre cei care cumpara online aleg plata cu cardul, dar cardurile in rate castiga din ce in ce mai mult teren (2 din 10 cumparatori online au platit asa pe final de an)
  • valoarea medie a cosului de cumparaturi a platitorilor cu un card e de 260 lei
  • valoarea medie a cosului de cumparaturi a platitorilor cu un card in rate e de peste 630 lei
  • 50% dintre platile inregistrate din alte tari in magazinele online din Romania s-au indreptat catre bilete de avion, urmate de servicii telecom (14%)

PayU este un furnizor global de servicii de plata pentru companii. In Romania, lucreaza cu parteneri ca: Telekom, BlueAir, Paravion, eMag, UPC, Elefant.ro, Altex, Flori de Lux, Magnolia, NN Asigurari, Allianz Direct, Eventim.ro, Decathlon, Fashion Days. La nivel global, PayU Group opereaza in 17 tari, pe 4 continente, pentru sute de mii de comercianti si este detinut de Naspers (multinationala din Africa de Sud, cu operatiuni in media si servicii online).

Leave a reply