Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayU a cumparat furnizorul de solutii de plata online Red Dot Payment (Singapore)

PayU, divizia de plati si FinTech a Naspers, a anuntat achizitionarea unui pachet majoritar de actiuni in Red Dot Payment (RDP), furnizor de solutii de plata online pentru piata din Asia de Sud-Est. Comunicatul de presa noteaza ca astfel PayU se extinde in regiunea asiatica, ajungand la 700 milioane $ investiti in achizitii si fuziuni, in ultimii 3 ani. Miscarea demonstreaza angajamentul PayU de a deveni liderul platilor online pe pietele emergente si unul dintre cel mai mari investitori globali in FinTech.

Infiintata in 2011 (de un grup de experti in plati de la diverse companii din topul Fortune 500), RDP a devenit cea mai mare si mai de incredere companie FinTech de solutii de plata online din Singapore. RDP ofera solutii de plata inovatoare, sigure si personalizate pentru companii din Asia si din lume. Cu o prezenta din ce in ce mai extinsa in Asia de Sud-Est, inclusiv birouri in Indonezia si Thailanda, RDP s-a axat pe verticale in plina expansiune, cum ar fi retailul online, ospitalitatea, caritatea, livrarea de alimente. RDP este evaluata la 65 milioane $.

Potrivit unui studiu Google-Temasek, Asia de Sud-Est este una dintre pietele de plati digitale cu cea mai rapida crestere din lume si se estimeaza ca sa va tripla, pana la un volum total al platilor de 240 miliarde $, pana in 2025. Regiunea gazduieste deja 350 de milioane de utilizatori de Internet din 6 cele mai mari tari, depasind astfel numarul populatiei din SUA si prezentand un imens potential de afaceri pentru comerciantii globali.

„Vom oferi acum comerciantilor nostri globali existenti accesul in Asia de Sud-Est cu o singura integrare API, consolidand astfel platforma globala PayU HUB. Vom continua sa cautam oportunitati pentru a ne intari pozitia pe aceasta piata”, transmite Laurent le Moal (CEO PayU), in comunicatul amintit. „Suntem mandri de cat de departe am ajuns si ca PayU forta, profunzimea si amploarea companiei pe care am construit-o cu o daruire neclintita, in ultimii opt ani. Niciodata nu a fost mai usor pentru comerciantii globali sa intre in Asia de Sud-Est ca acum, deoarece beneficiaza de conectivitatea locala puternica a RDP, combinata cu expertiza si experienta globala PayU”, completeaza Randy Tan (CEO si Fondator Red Dot Payment).

Leave a reply