Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Payten a cumparat pachetul majoritar de actiuni din ContentSpeed

Liderul in solutii de plata Payten anunta, intr-un comunicat de presa, ca isi continua extinderea si face o noua investitie strategica in e-commerce printr-un parteneriat cu liderul local in servicii si solutii software dedicate comertului electronic, ContentSpeed. In calitate de actionari majoritari, Payten si ContentSpeed vor accelera dezvoltarea solutiilor existente, dar si noi servicii dedicate comerciantilor online din Romania si Spatiul Economic European.

ContentSpeed, agentie infiintata in 2003, a fost un deschizator de drumuri in comertul electronic autohton si continua sa seteze noi standarde in industrie. Abilitatea de a fi mereu aliniati cu cerintele pietei si nevoile clientilor, au asigurat o evolutie constanta a companiei. Mai mult decat atat, in 2020 au obtinut o crestere de 54% YoY a veniturilor.

„Focusul companiei este de a urma si depasi tendintele din piata, crescand oferta de solutii de business prin utilizarea tehnologiilor moderne si a inovatiei. Prin urmare, ne face o deosebita placere sa intampinam ContentSpeed in cadrul Payten Group. Impreuna cu noul membru al grupului vom putea oferi clientilor nostri medii si mari crestere si performanta in canalul de vanzare online devenit infrastructura critica pentru orice afacere”, transmite Gabriel Zainea (Membru al Consiliului de Administratie ASEE/Payten si Coordonator Local M&A).

„Inca de la infiintarea companiei am avut viziunea ca eCommerce-ul va deveni un factor important in scalarea si pregatirea afacerilor din Romania pentru viitor. Acest parteneriat vine ca o confirmare a eforturilor si rezultatelor companiei din ultimele doua decenii. Dat fiind faptul ca facem parte din Grupul Payten, misiunea noastra se va usura prin accelerarea extinderii la nivel regional, ajutand jucatorii locali sa isi dezvolte afacerile internationale si brandurile externe sa intre in piata romaneasca in plina expansiune”, noteaza Radu Vilceanu, (foto, CEO & Fondator ContentSpeed).

Aceasta achizitie confirma strategia Payten de dezvoltare continua si diversificare a ofertei de servicii si solutii premium pentru clientii sai. Identificarea de noi oportunitati si sinergii care sa duca la o crestere accelerata a fost constant o prioritate pentru Payten, parte a ASEE Group (Asseco Group).

Leave a reply