Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Oveit a lansat solutia de plati cashless Oveit Wallet

Compania americana de origine romana Oveit anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea Oveit Wallet, produs care vine in completarea Oveit Pay, solutie deja consacrata in portofoliul companiei. Cele 2 produse tehnologice de plati cashless ruleaza printr-un sistem blockchain care apartine Oveit (pentru o securitate sporita a platilor) si sunt destinate festivalurilor, organizatorilor de evenimente si parcurilor de agrement.

 

„Le oferim mereu clientilor nostri cele mai complete si profesioniste servicii, printre ele si instalarea si mentenanta produselor Oveit. Suntem mereu la dispozitia lor, asistandu-i in tot procesul de setare al produsului, de la instalare pana la training-uri pe sistemul de plata si suport la fata locului”, transmite Mihai Dragan (foto, COO Oveit).

Prin Oveit Wallet, participantii la festivaluri si vizitatorii parcurilor de agrement isi pot stoca banii si beneficiile oferite de organizatori si opera plati (prin scanarea unui cod QR), reducand astfel costurile administrative pentru administratorul locatiei sau evenimentului. Beneficiul major este dat de securitatea sporita a finantelor proprii si libertatea oferita de un portofel digital care inlatura grijile gestionarii numerarului, in cadrul unei multimi mari.

„Prin cele doua produse, alaturi de Streams.Live, ne dorim sa construim in timp un ecosistem al experientelor live diverse, atat la festivaluri, in parcuri de agrement si de distractii, precum si in cumparaturile live experientiale. Aducem o securitate sporita a platilor prin sistemul blockchain pe care ruleaza, eliminam timpii de asteptare care de multe ori impacteaza negativ experienta participantilor, facilitam interactiunea cu brandurile partenere si, poate cel important, vom asigura transferabilitatea beneficiilor intre locatiile si evenimentele din ecosistem”, completeaza Mihai Dragan, COO Oveit.

Sistemul de plata digital Oveit Pay opereaza plati in cadrul evenimentelor de mici sau mari dimensiuni, al zonelor de agrement si al parcurilor de distractii. Oveit pune la dispozitia utilizatorilor atat solutia tehnica de plata, cat si bratara pentru operarea platilor. Este cel mai scalabil produs de acest tip in piata de profil, pe care compania il ofera deja de cativa ani clientilor sai din tari ca SUA, Japonia, Africa de Sud, Marea Britanie, Irlanda si Mexic.

Prin intermediul Oveit Pay, organizatorii au acces la statisticile de cumparare din timpul evenimentului sau din cadrul parcurilor de agrement, isi cresc valoarea incasarilor prin inregistrarea reala a tuturor vanzarilor efectuate, vizualizeaza statistici de vanzari ale brandurilor partenere si pot urmari traseul participantilor si comportamentul lor de cumparare. Datele obtinute le ofera posibilitatea ajustarii strategiilor de vanzare, ofertelor promotionale si cele mai bune parteneriate cu brandurile.

Metoda de plata cashless este in ce mai utilizata si vine la pachet cu numeroase beneficii, mai ales pentru ca tranzactiile sunt mult mai rapide decat cele obisnuite. Conform Aliantei pentru Siguranta Tehnologiei, tranzactiile cashless sunt cu 63% mai rapide decat cele cu cash si cu 53% mai rapide decat modelul clasic de plata cu cardul. Pe langa faptul ca acest tip de plata nu necesita o conexiune activa la Internet, este si mai sigur, intrucat se realizeaza cu bratari care sunt imposibil de pierdut sau de furat. Astfel, prin utilizarea Oveit Wallet, clientii pot isi pot alimenta conturile digitale direct de pe telefonul mobil, avand ca modalitate de plata atat bratara, cat si codul QR dinamic.

Leave a reply