Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Oveit anunta integrarea cu Shopify, pentru Streams.Live (prima solutie de live stream shopping din Romania)

 

Fintech-ul autohton Oveit anunta, intr-un comunicat de presa, integrarea cu platforma e-commerce Shopify, oferind noi beneficii pentru comerciantii online si utilizatorii finali. Reprezentantii Oveit isi propun sa incheie parteneriate cu 2.000 de retaileri, pana la finalul anului 2021 (numarul actual de utilizatori din retail este de aproximativ 1.000). „Preconizam ca 65% dintre acestia vor fi din Statele Unite ale Americii”, transmite Mihai Dragan (foto, COO Oveit).

Fondatorii se asteapta ca aceasta integrare sa le faciliteze accelerarea atingerii obiectivelor de business, intrucat potenteaza beneficiile oferite de Streams.Live (o conectare mult mai autentica si interactiva cu publicul tinta), usurand si mai mult efortul comerciantilor. Acestia din urma pot importa toate produsele listate in Shopify direct in cadrul platformei Streams.Live, putand aloca pe fiecare sesiune live produsele care vor fi in focus.

In plus, integrarea faciliteaza accesul consumatorilor la o experienta de shopping nefragmentata, acestia putand achizitiona produsele dorite in cadrul sesiunii live, fara a fi nevoiti sa intrerupa vizionarea sau sa acceseze o noua pagina web. Tot procesul de cumparaturi se deruleaza exclusiv in sesiunea de live streaming, unde utilizatorii pot obtine rapid raspunsuri direct din partea reprezentantilor companiei. Iar plata se realizeaza prin intermediul sistemului Shopify, intr-o interfata securizata, la momentul dorit de cumparator.

Oveit a lansat conceptul de live stream shopping in Romania, in toamna anului 2020, odata cu solutia Streams.Live. Dupa ce a obtinut o finantare de 450.000 €, la inceputul lui 2021, Oveit s-a concentrat pe dezvoltarea produsului Streams.Live din punct de vedere tehnic si pe incheierea de parteneriate cu retaileri la nivel global. Live stream shopping-ul este un fenomen care a revolutionat, in ultimii ani, industria de retail din Asia (India, China) si SUA, schimband definitiv comportamentul de cumparare.

In ultimele 6 luni, Streams.Live a ajuns in topul solutiilor de live stream shopping la nivel global, fiind singura platforma care ofera un plan Freemium nelimitat temporal, in cadrul caruia pot fi conectati pana la 50 de potentiali cumparatori simultan. „Principalele industrii care au adoptat cu usurinta conceptul live stream shopping si solutia Streams.Live sunt  Beauty & Fashion, urmata de cea de electronice si gadgeturi, insa solutia este potrivita pentru orice companie care vinde catre un consumator final si care isi doreste un plus de inovare si autenticitate, indiferent de segmentul comercial. Cateva dintre brandurile alaturi de care am colaborat pentru implementarea Streams.Live sunt Remix, Alohas, Pro TV, Samsung, Dacia-Renault si L’Oreal”, noteaza Mihai Dragan.

Leave a reply