Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG.ro: Black Friday 2021 are loc pe 12 noiembrie

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc pe data de 12 noiembrie, pe marketplace-ul eMAG.ro, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Anul acesta, clientii vor avea parte de categorii noi de produse in oferta si de livrare flexibila, la orice ora din zi si din noapte, in reteaua easybox, care s-a dezvoltat accelerat in ultimii 2 ani (de la 200 de unitati in octombrie 2019, la 2.000 in octombrie 2021).

Pe fondul pandemiei COVID-19, numarul romanilor care isi fac cumparaturile online a crescut semnificativ si va antrena in continuare trecerea in online si diversificarea categoriilor de cumparaturi. Anul trecut, 9 din 10 romani stiau ce este Black Friday, iar mai mult de 54% dintre acestia isi propusesera sa cumpere cel putin un produs la oferta (potrivit Kantar Romania). De asemenea, Black Friday este un moment in care se vad bine tendintele anului in e-commerce. Anul acesta, asteptarile vizeaza cresterea platilor cu cardul, diversificarea cosului de cumparaturi cu produse din mai multe categorii si cresterea comenzilor la easybox.

Anul trecut, de Black Friday (13 noiembrie 2020), pe eMAG.ro s-au inregistrat 12,4 milioane de vizite. Comanda ridicata in cel mai scurt timp s-a inregistrat la easybox, la doar 7 minute de la incarcare, chiar de Black Friday. In primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost platita online cu cardul si a continut 97 de produse distincte, din categorii precum bacanie, bauturi si produse pentru ingrijirea locuintei.

Leave a reply