Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

India: comertul live/video castiga teren pe piata e-commerce

Piata e-commerce indiana se afla intr-un proces rapid de evolutie in ultimii ani, odata cu aparitia unor formate noi, ca direct to consumer (D2C) si comertul social. Mai nou, comertul live/video este din ce in ce mai popular pe piata e-commerce locala, citim pe yourstory.com. Si are potentialul de a atinge o valoare bruta a marfii de 4-5 miliarde $, pana in 2025, conform unui raport recent al firmei de consultanta Zinnov – „What Is Shaping India’s Digital Economy: E = MC2 (Mobile* Content* Commerce*)”.

Comertul live/video este o forma de shopping online in cadrul careia clientii pot achizitiona produse in timpul unui eveniment de live streaming. Un fel de teleshopping digital, comertul live/video este o modalitate eficienta de a comunica si vinde online produse. „Consumatorii trec de la mediile e-commerce tranzactionale traditionale la un mediu care incorporeaza social engagement-ul, distractia si povestile, in miezul experientei clientelare”, noteaza raportul marca Zinnov.

Doi dintre jucatorii de top pe acest segment sunt Bulbul si Simsim (care a fost cumparat de YouTube in luna iulie). Alt raport, „How India Shops Online 2021” (marca Bain & Company si Flipkart), noteaza ca, deoarece consumul de continut video a castigat teren, in India a aparut o comunitate substantiala de creatori si influenceri. Acestia vor sa-si monetizeze urmaritorii si se vor axa masiv pe comertul video. Nu degeaba Bulbul si Simsim au castigat de 9, respectiv 10 ori mai multi utilizatori, in ultimele 12 luni. Principalele categorii in care comertul video face pasi mari sunt cele axate pe vizualizare, ca imbracamintea si bijuteriile.

Leave a reply