Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marketplace-ul alimentar Everli.com se extinde in Romania, in 2022

Everli.com se va extinde in Germania si Romania, la inceputul anului 2022, infiintand birouri in  Berlin si Bucuresti, citim pe site-ul prnewswire.com. Fondat in 2014, la Verona (Italia), Everli este marketplace-ul nr. 1 din Europa, la capitolul alimente achizitionate online, si opereaza in peste 80 de orase din Italia, Polonia, Republica Ceha si Franta (unde a facut, pana acum, este 3 miliaone de livrari). Anuntul vine la scurt timp dupa ce copmpania a primit o injectie de capital in valoare de 100 de milioane $.

Expansiunea anuntata pentru prima parte a anului viitor vine pe fondul cresterii cererii de alimente cumparate digital si livrate acasa (odata cu pandemia COVID-19), din partea consumatorilor din tara noastra si din Germania. Lansarea va permite locuitorilor de aici sa aiba acces la cosuri de cumparaturi complexe, pentru intreaga saptamana, livrate in aceeasi zi in care acestia vor da comanda pe Internet. Alimentele sunt cumparate de livratorii Everli de la supermarketurile alese de clienti, iar compania are parteneriate cu Lidl, Kaufland si Carrefour, oferind acces la peste 300.000 de produse.

„La Everli, viziunea noastra este sa livram clientilor liniste, prin intermediul unei experiente de cumparare a alimentelor preferate care decurge fara probleme. In timp ce cererea a crescut dramatic pe numeroase piete din Europa, in tari ca Germania si Romania exista putine optiuni de livrare in aceeasi zi a cumparaturilor alimentare. Modelul nostru, care functioneaza in colaborare cu supermarketurile existente pe plan local, ne permite sa oferim rapid si sustenabil un serviciu unic, oferind o selectie vasta de produse proaspete si ambalate, atat in centrul oraselor, cat si in zonele cu densitate mai mica, si livrand comenzile chiar si intr-o ora”, transmite Federico Sargenti (CEO Everli).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply