Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Mogulul imobiliar Sam Zell: „Retail-ul este un cutit in cadere”

Unul dintre cei mai importante nume din afacerile imobiliare americane (care a fost unul dintre cei mai mari investitori in retail), Sam Zell (78 de ani), crede ca „retail-ul este un cutit in cadere si inca nu a atins pamantul”, conform unui interviu acordat cnbc.com. „Am inceput pandemia cu mai mult spatiu de retail pe cap de locuitor decat orice alta tara din lume. Schimbarea din retail este doar o reorganizare a ofertei excedentare. Pandemia a accelerat retail-ul online si nu cred ca asta se va shimba vreodata. Asta inseamna ca viitoare investitii imobiliare in domeniul vanzarilor cu amanuntul vor fi foarte diferite decat cele de pana acum”, a explicat Zell.

Noul coronavirus a fortat inchiderea magazinelor fizice, mall-urile si-au inchis usile (iar acum Amazon vrea sa deschida centre de fulfillment in mall-urile abandonate), iar companii ca Simon Property Group si Triple Five Group (care detin spatiile cu pricina) s-au trezit ca numerosi chiriasi proprii fie au dat faliment, fie nu-si pot plati chiriile. Proprietarul de mall-uri din Tennessee CBL & Associates isi va declara falimentul pana la finalul acestui an (conform cnbc.com) si vanzarile au mers bine doar pentru cativa retaileri fizici mari – ca Walmart, Target si Dick’s Sporting Goods, de unde populatia a cumparat alimente si ale produse esentiale sau echipament sportiv.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply