Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In octombrie, inveti gratuit marketing e-commerce, cu MTH Digital Academy

Agentia de marketing online specializata in e-commerce MTH Digital anunta – intr-un comunicat de presa – ca isi mareste echipa, pe fondul cresterii industriei comertului online in timpul pandemiei COVID-19. Compania lanseaza, in acest scop, un program de formare a tinerilor care doresc sa invete marketing pentru magazinele online: MTH Digital Academy. Acest internship intens va dura 2 saptamani, va incepe in luna octombrie, va avea loc online, iar inscrierile se fac la contact@mth.digital. Trainingul va combina teoria despre marketing digital cu experienta practica (proiecte bazate pe cazuri reale).

MTH Digital a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de aproximativ 350.000 € si se asteapta la o cifra de afaceri de 500.000 € pana la finalul lui 2020. Cifra de afaceri a crescut cu 40% in timpul pandemiei si cea mai mare parte a venit din castigarea unor clienti care acum si-au deschis business online sau care vindeau pana acum in offline si au decis sa se extinda si pe Internet. 90% din portofoliul de clienti al companiei este reprezentat de magazine online si retaileri care vand si pe Internet.

„Din ce am observat in piata, exista specialisti care stiu sa faca performance marketing si alti specialisti care stiu sa faca social media, continut, sa contribuie la un concept vizual. Ce ne dorim noi este sa imbinam zona de performance cu zona de creatie, pentru a aduce vanzari. Nu credem in diviziunea rolurilor, incercam sa formam specialisti completi, care sa inteleaga e-commerce cap-coada. Am invatat din experienta ca este greu sa gasesti astfel de specialisti deja formati si este dificil si sa convertesti oameni deja specializati pe una dintre directii in acest mix de care e-commerce-ul are nevoie. Ca urmare, am decis sa lansam MTH Digital Academy”, explica Anca Toma (foto, Head of Digital MTH Digital).

„Spre deosebire de alte agentii, noi credem in faptul ca performance marketing trebuie sa se imbine cu continut, copywriting, creatie, grafica si incercam sa imbinam cu succes toate aceste ingrediente intr-o strategie unitara, care sa aiba in vedere toate elementele prin care trece in mod ideal un client al unui magazin online – awareness, evaluare, achizitie finala si loializare”, completeaza Robert Dumitru (foto, Digital Marketing Manager MTH Digital).

Comentariu ( 1 )

  1. […] In octombrie, inveti gratuit marketing e-commerce, cu MTH Digital Academy – ECOMpedia […]

Leave a reply