Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Mobile-ul ii sufla in ceafa desktop-ului

Studiul „Quick Hits: Mobile Behavior to Watch in 2016”, efectuat online de Bizrate Insights si facut public recent, a descoperit ca cei mai multi amatori de cumparaturi pe Internet apeleaza in continuare la desktop, dar ca shopping-ul pe smartphone-uri este in crestere, scrie econsultancy.com.  Cumparaturile online pe dispozitive mobile sunt in crestere de la finele lui 2014: 73% dintre clientii online le folosesc, iar 21% le folosesc in magazine, pentru a se documenta in legatura cu produsele care ii intereseaza (2 din 3 comparand preturile cu oferta din alte magazine). Cu toate astea, aproape ¼ dintre toti cumparatorii online nu le folosesc deloc pentru a cumpara.

 

image002

In primele trei luni din 2014, peste jumatate dintre cumparaturile mobile au fost facute folosindu-se o tableta. Dar 2 ani mai tarziu, in primul semestru al lui 2016, cifra a scazut la 36%. Tot in ianuarie-martie 2016, pentru prima dată, vanzarile online pe iPhone (care sunt in permanenta crestere) au ajuns din urma cumparaturilor facute pe tableta, procentul celor dintai fiind acelasi, 36%. Smartphone-urile Android au fost responsabile de 28% dintre cumparaturile online mobile.

image004

Leave a reply