Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Mesteresti.ro devine marketplace de materiale de constructii

Mesteresti.ro anunta – intr-un comunicat de presa – lansarea unei platforme de tip marketplace, dedicate exclusiv partenerilor sai, „Vreau sa vand pe MESTERESTI”. Practic, furnizorii din toata tara (afaceri in domeniul constructiilor, producatori de materiale pentru amenajari interioare si exterioare) isi vor putea vinde online produsele pe site. Incepi prin a-ti lasa datele de contact pe site, iar cand esti contactat de un consilier achizitii al companiei stabilesti lista de produse pe care vrei sa le vinzi, acestea sunt promovate gratuit de Mesteresti.ro, primesti doar comenzile ferme de la clienti si tu te ocupi doar de livrare. Banii pe produsele vandute pe marketplace sunt incasati direct de tine si platesti ulterior un comision site-ului.

Practic, este vorba despre un  marketplace atipic, in care furnizorii beneficiaza de suport din partea echipei Mesteresti.ro, pentru inregistrarea produselor pe site (descrierie, nume, imagini – totul pe baza informatilor de la furnizori) si nu au niciun cost legat de promovarea sau vanzarea produselor.

„Cu o experienta de peste 11 ani in marketing online, am ajuns la un numar de peste 600.000 de clienti care ne viziteaza anual platforma. In plus, am pus la punct un concept unic in piata, in care oferim consultanta telefonica gratuita tuturor clientilor nostri. Asa am ajuns sa livram bunuri la peste 40.000 de clienti din intreaga tara, cat populatia unui oras”, transmite Ionut Sendrea (Manager Promovare MESTERESTI), in comunicatul amintit.

Raspunde la aceasta intrebare