Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Mesteresti.ro devine marketplace de materiale de constructii

Mesteresti.ro anunta – intr-un comunicat de presa – lansarea unei platforme de tip marketplace, dedicate exclusiv partenerilor sai, „Vreau sa vand pe MESTERESTI”. Practic, furnizorii din toata tara (afaceri in domeniul constructiilor, producatori de materiale pentru amenajari interioare si exterioare) isi vor putea vinde online produsele pe site. Incepi prin a-ti lasa datele de contact pe site, iar cand esti contactat de un consilier achizitii al companiei stabilesti lista de produse pe care vrei sa le vinzi, acestea sunt promovate gratuit de Mesteresti.ro, primesti doar comenzile ferme de la clienti si tu te ocupi doar de livrare. Banii pe produsele vandute pe marketplace sunt incasati direct de tine si platesti ulterior un comision site-ului.

Practic, este vorba despre un  marketplace atipic, in care furnizorii beneficiaza de suport din partea echipei Mesteresti.ro, pentru inregistrarea produselor pe site (descrierie, nume, imagini – totul pe baza informatilor de la furnizori) si nu au niciun cost legat de promovarea sau vanzarea produselor.

„Cu o experienta de peste 11 ani in marketing online, am ajuns la un numar de peste 600.000 de clienti care ne viziteaza anual platforma. In plus, am pus la punct un concept unic in piata, in care oferim consultanta telefonica gratuita tuturor clientilor nostri. Asa am ajuns sa livram bunuri la peste 40.000 de clienti din intreaga tara, cat populatia unui oras”, transmite Ionut Sendrea (Manager Promovare MESTERESTI), in comunicatul amintit.

Leave a reply