Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Clujana si-a deschis magazine online

Cauti incaltaminte romaneasca de calitate? Mai nou o poti gasi pe clujanacluj.com/shop – producatorul de incaltaminte Clujana (aparut in 1911!) si-a deschis magazine online, citim pe citr.ro (care detine brand-ul). Compania se afla in insolventa de la inceputul lui 2018 si spera ca shop-ul virtual sa ii aduca o crestere de 20% a vanzarilor. In 2017, a avut o cifra de afaceri de 8,2 milioane de lei si pierderi de aproape 5 milioane. Momentan, compania isi vinde produsele in Cluj-Napoca natala, alte judete din tara (ca Iasi, Sibiu ori Mures), dar si in magazine din Germania si Italia.

In paralel cu extinderea online, Clujana a investit si intr-un al doilea showroom de incaltaminte in Cluj-Napoca. „Unul dintre obiectivele noastre este sa cream mediul propice pentru adaptarea brandului la piata si sa cucerim un segment de clienti neexplorat pana acum, tineri cu varste intre 25 – 40 de ani. Restructurarea Clujana presupune un mix de traditie si modernitate, esential pentru salvarea acestui brand important”, a transmis Mariana Boiciuc (Partener CITR Cluj).

 „Deschiderea magazinului online si extinderea printr-un nou showroom in Cluj-Napoca marcheaza o noua etapa in relatia cu clientii nostri. Vrem ca produsele Clujana sa ajunga mai repede la ei. Ne propunem sa continuam traditia Clujana, dar si sa dam un suflu nou brand-ului, prin diversificarea portofoliul de produse. De aceea, credem noi, trecerea in mediul digital demonstreaza ca intelegem mai bine piata si ca suntem deschisi sa ne adaptam”, completeaza Florin Gliga (Administrator Special Clujana).

Leave a reply