Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments si start-up-ul Elrond lanseaza criptomoneda ERD

NETOPIA Payments si compania IT cu know-how romanesc Elrond anunta – intr-un comunicat de presa – un parteneriat menit sa dezvolte o noua platforma blockchain, scalabila si mai eficienta, cu taxe neglijabile si o procesare a tranzactiilor in doar cateva secunde, pe baza token-ului ERD. Acesta a fost dezvoltat de start-up-ul amintit si va fi integrat pe platforma de plati NETOPIA Payments.

Cel mai mare procesator de plati electronice din Romania va permite comerciantilor sa ofere, la randul lor, utilizatorilor si clientilor posibilitatea de a achizitiona produse si servicii prin intermediul ERD tokens. Astfel, din a doua jumatate a anului, peste 6.000 de comercianti care utilizeaza solutiile NETOPIA Payments vor putea accepta criptomoneda ERD, fara costuri de dezvoltare sau de exploatare suplimentare din partea lor.

„Elrond are misiunea de a ajuta oamenii sa se bucure de o mai mare libertate si de mai multa liniste atunci cand sunt online si, mai ales, atunci cand fac plati. Prin colaborarea cu NETOPIA si prin includerea ERD ca optiune de plata, acest nou parteneriat va face ca mii de consumatori sa beneficieze de un plus de securitate si sa se bucure de plati mai rapide si mai usoare”, transmite Beniamin Mincu (CEO si Fondator Elrond). „Precum Elrond, NETOPIA este un lider disruptiv in domeniul sau, iar acest parteneriat reprezinta o oportunitate excelenta de de a furniza noi servicii comerciantilor parteneri si clientilor lor. Este incurajator sa colaborezi cu un partener inovator care se dedica succesului reciproc. Asteptam cu nerabdare sa dezvoltam noi solutii de plati inovatoare impreuna cu Elrond, care sa fie in beneficiul clientilor nostri si sa contribuie la cresterea continua a serviciilor oferite de NETOPIA Payments”, completeaza Antonio Eram (foto, CEO NETOPIA mobilPay).

Leave a reply