Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: femeile isi incep ziua pe Facebook

chart

Un studiu Lightspeed GMI realizat de Kantar a descoperit ca, in Marea Britanie, procentul persoanelor care isi verifica contul de pe retelele de socializare in pat, imediat dupa ce s-au trezit, e aproape de doua ori mai mare decat era in 2014. 18,4% dintre britanici intra mai intai pe Facebook, scrie uk.kantar.com, procentele crescand la toate grupele de varsta (chiar si in cazul persoanelor de peste 55 de ani), dar cel mai mult in cazul tinerilor (cu 22,5 % mai multe persoane de 18-24 de ani au spus ca isi incep asa zilele). Pe locul doi se plaseaza persoanele care intra online dimineata, intre micul-dejun si pranz (13,2 % dintre britanicii intervievati fac asta).

uk women

Femeile sunt cele mai dependente de social media dis-de-dimineata (24,1% intra online din pat, fata de doar 12,3% dintre barbati) si cele din grupa de varsta 24-34 de ani isi verifica Facebook-ul de trei ori pe zi (fata de barbatii din aceeasi grupa de varsta, care au spus ca fac asta de doua ori/zi).

Barbatii, in schimb, sunt mai predispusi sa nu intre zilnic online si sa nu aiba deloc cont pe retelele de socializare. Cea mai folosita aplicatie mobila de social media este Facebook: 84% dintre femeile de 24-34 de ani o au instalata si 78% dintre barbati. Pe locul doi, s-a plasat Instagram.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply