Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Marea Britanie: femeile isi incep ziua pe Facebook

chart

Un studiu Lightspeed GMI realizat de Kantar a descoperit ca, in Marea Britanie, procentajul persoanelor care isi verifica contul de pe retelele de socializare in pat, imediat dupa ce s-au trezit, e aproape de doua ori mai mare decat era in 2014. 18,4% dintre britanici intra mai intai pe Facebook, scrie uk.kantar.com, procentele crescand la toate grupele de varsta (chiar si in cazul persoanelor de peste 55 de ani), dar cel mai mult in cazul tinerilor (cu 22,5 % mai multe persoane de 18-24 de ani au spus ca isi incep asa zilele). Pe locul doi se plaseaza persoanele care intra online dimineata, intre micul-dejun si pranz (13,2 % dintre britanicii intervievati fac asta).

uk women

Femeile sunt cele mai dependente de social media dis-de-dimineata (24,1% intra online din pat, fata de doar 12,3% dintre barbati) si cele din grupa de varsta 24-34 de ani isi verifica Facebook-ul de trei ori pe zi (fata de barbatii din aceeasi grupa de varsta, care au spus ca fac asta de doua ori/zi).

Barbatii, in schimb, sunt mai predispusi sa nu intre zilnic online si sa nu aiba deloc cont pe retelele de socializare. Cea mai folosita aplicatie mobila de social media este Facebook: 84% dintre femeile de 24-34 de ani o au instalata si 78% dintre barbati. Pe locul doi, s-a plasat Instagram.

Raspunde la aceasta intrebare