Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: de ce prefera studentii sistemele de plata mobila?

studenti plata

Studentii americani care folosesc sistemele de plata mobila o fac pentru usurinta utilizarii acestora si prefera PayPal, conform unui sondaj de opinie citat de emarketer.com. In decembrie anul trecut, Sallie Mae si Ipsos au intervievat 793 de studenti, utilizatori de Internet, intre 18 si 24 de ani, pentru sondajul in cauza. Aproape jumatate dintre acestia (48%) au spus ca folosesc aceste sisteme de plata pentru usurinta cu care isi creeaza conturi pe ele; 44% au spus ca le utilizeaza pentru ca sunt usor de folosit, 43% – pentru ca sunt folosite de cunoscutii lor (prieteni/rude) si 42% – pentru ca sunt acceptate ca metoda de plata in locurile frecventate de ei.

studenti plata 2

Cand au fost intrebati de tipul de sistem de plata mobil preferat, respondentii au spus in masura covarsitoare acelasi lucru: PayPal (in proportie de 58%). Restul procentelor se impart astfel: 18% – Apple Pay, 16% – Google Wallet, 11% – Venmo (sistem de plata peer-to-peer). Doar 2% dintre cei luati la intrebari de Sallie Mae si Ipsos au raspuns „Bitcoin/alta moneda virtuala”.

Leave a reply