Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: 87% dintre cumparaturile din retail s-au facut online

Britanicii au cumparat online 87% dintre produsele cu amanuntul (fara a le include pe cele alimentare), cu aproape 9% mai multe fata de anul trecut, conform unui raport marca Delivery Matters, realizat pentru royalmailgroup.com. „Dezvoltarea retailului online promoveaza cautarea cu insistenta a celui mai bun produs, la cel mai bun pret. Oamenii continua sa caute online cele mai bune afaceri si preturi, iar asta creste proportia de bani cheltuiti pe Internet, crestere inregistrata pentru al doilea an consecutiv”, a transmis un purtator de cuvant al Royal Mail.

Alte cifre relevante din document:

  • cresterea este motivata de faptul ca oamenii cauta online cele mai mici preturi; pe Internet pot compara preturile si au o varietate mai mare de produse din care pot alege
  • in medie, britanicii cheltuie 34 £/tranzactie online, fata de 38 £ in 2017
  • barbatii cheltuie mai mult decat femeile – 255 £ pe o perioada de 3 luni vs. 204 £
  • tinerii (18 – 24 de ani) cumpara mai des decat persoanele mai in varsta (peste 55 de ani) – 7 vs. 6 produse intr-o perioada de 3 luni
  • 1 din 5 persoane (22%) au cumparat un produs dupa ce l-au vazut pe social media, cel mai des procedand asa tinerii de 18 – 24 de ani (48%), locuitorii de la orase (38%) si femeile (29%)
  • seara, se cumpara online cel mai des pe laptop-uri; in celelalte momente ale zilei, smartphone-urile fac legea in cumparaturile pe Internet
  • 78% dintre britanici fac shopping online in timp ce fac naveta/calatoresc
  • 44% considera ca e mai ieftin sa cumperi de pe Internet decat in magazin

Cititi si articolul nostru despre Marea Britanie: starea-e-commerce-ului in 2017, pentru mai multe detalii legate de cumparaturile online din tara insulara.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply