Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Magnolia.ro a vandut online cu 50% mai mult, in 2015

magnolia

Florariile Magnolia au vandut flori de 15,5 milioane de lei (adica aproximativ 3,5 milioane de euro), in 2015, scrie zf.ro. Suma este cu aproape 30% mai mare fata de cea din anul anterior: „Comparativ, anul precedent a adus o cifra de afaceri de 12,2 milioane de lei. Cresterea s-a datorat volumului mai mare de comenzi din mediul online, dar si vanzarilor din magazinele noastre de pe teritoriul tarii”, a declarat Ioana Molnar, director general Magnolia. Vanzarile online ale companiei au crescut cu 50% fata de 2014. In mod evident, florile au fost cele mai cautate de clienti in preajma zilelor onomastice si in luna martie.

Compania a fost infiintata de Ioana Molnar la Cluj, in 2007, cu o investitie initiala de 2.000 de marci, iar Magnolia.ro a fost prima florarie online din tara nostra. Piata locala de flori (offline, online si „la gri”) este estimata la circa 100 de milioane de euro/an, scrie aceeasi sursa.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply