Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: 38% dintre gospodarii sunt abonate la Amazon Prime

amazon prime

Serviciul de abonament Amazon Prime e un hit in Statele Unite, cu aproape 41 de milioane de clienti, conform unui sondaj de opinie (realizat de serviciul de investitii Cowen, pe 2.500 de clienti americani), aflam de pe news.investors.com. Programul de loialitate al Amazon.com a ajuns sa fie prezent in 38% dintre casele americane, iar abonatii Amazon Prime cumpara mai mult decat restul clientilor.

Cifra de 41 de milioane de membri (in luna decembrie a anului trecut) e cu 32% mai mare decat cea din aceeasi perioada a lui 2014, membri care au fost atrasi si de reducerile de tip Black Friday organizate pentru ei, in vara. La nivel mondial, se estimeaza ca Amazon a strans 60-80 de milioane de clienti (compania nu isi dezvaluie oficial numarul de abonati).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply