Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: 56% dintre adulti au cumparat online pe mobil in 2015

mcommerce

Peste jumatate dintre adultii americani (56%) au folosit aplicatiile mobile pentru a achizitiona ceva in anul care s-a incheiat, conform unui sondaj de opinie realizat de KRC Research pentru Verizon (la inceputul lui ianuarie 2016) si citat de telecompaper.com. 23% dintre proprietarii de smartphone au spus ca 2015 a fost primul an in care au devenit fani m-commerce. Celelate procente scoase la iveala de cercetarea amintita spun ca tinerii sunt mari fani ai aplicatiilor mobile care le permit sa-si cumpere produsele preferate. Astfel, 70% din membrii Generatiei Y (18-34 de ani) au apelat la comertul pe mobil in 2015, in timp ce membrii Generatiei X (35-49 de ani) au facut-o doar in proportie de 66%. Procentul scade la 39 in cazul persoanelor de peste 50 de ani.

Nici aplicatiile utile pentru a face tranzactii bancare, a comanda un taxi sau a rezerva o masa la resturant nu stau prost: procentele fanilor acestora sunt de 55% in primul caz (cifra mai mare cu 70% decat in 2014!), 22% in al doilea (o crestere de 124% fata de anul anterior!) si de 26% in cel tert (cresterea aici este de 72%!).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply