Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Magazinul online al lui Kanye West transforma shopping-ul in arta

Kanye West pregateste lansarea unui nou website pentru brand-ul de fashion propriu (Yeezy), iar magazinul online are un design de zile mari, doldora de inovatie structurala, citim pe fastcompany.com. Yeezy Supply va vinde incaltaminte, imbracaminte si accesorii, oferind o experienta de cumparare unica, comparativ cu ce ofera momentan Internetul: vizitatorii vor putea alege o tinuta, imbraca un model 3D cu ea si pune persoana in miscare, pe ecran, ca intr-un joc video e-commerce. Daca vrei sa afli mai multe despre modelul ales, apasand pe acest avatar poti descoperi cateva detalii de background (care ii este mancarea preferata si ce experienta semnificativa de viata a avut). Modelele au corpuri diferite ca inaltime si greutate, iar Kanye le-a dat meserii importante in comunitate (sunt asistente medicale, pompieri, profesori).

„Am incercat sa facem din Internet un loc mai umanizat. Ne-am obisnuit ca Internetul sa fie un loc bidimensional, plat. Dar Internetul este si un instrument uimitor care conecteaza toti oamenii din lume: cum ar  fi daca l-am folosi pentru a-i cunoaste pe oamenii la care ne uitam pe ecran?”, a explicat Nick Knight (partenerul creativ al lui Kanye West apropo de realisarea site-ului), intr-un interviu pentru sursa amintita.

Site-ul e-commerce va deveni realitate dupa 3 ani de lucru, iar procesul a inclus realizarea unei liste de elemente care nu le plac si care nu sunt considerate de bun gust online, pentru a le folosi drept fundatie a experientei de cumparare (in ideea de a incerca un mod nou de a crea si de a produce un magazin online deloc generic). Yeezy Supply intreaba vizitatorul ce se intampla daca incalci toate regulile apropo de un website functional? „Oamenii au creat arta in toate mediile intalnite, dar nu am vazut inca arta aparuta pe Internet. De ce nu ar putea aceasta sa apara pe un site e-commerce?”, se intreaba Knight.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply