Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Londra: Amazon livreaza intr-o ora, direct de la Saptamana Modei

amazon

Abonatii Amazon Prime din Londra care au urmarit recent defilarea brand-ului de imbracaminte Nicopanda, la Saptamana Modei din capitala britanica, si-au putut apoi comanda produsul care le-a facut cu ochiul, urmand sa il primeasca la usa in doar 1 ora, citim pe engadget.com. Amazon a batut palma cu brand-ul, pentru a testa aceasta optiune de livrare – un fel de Prime Now pentru amatorii de fashion.

Nicopanda nu este singurul brand care a adoptat aceasta strategie de vanzare rapida la Saptamana Modei de la Londra: Burberry, Topshop si Tommy Hilfiger au strategii similare. Cat despre gigantul online din Seattle, acesta face pasi mici, dar siguri in domeniul modei: a lansat, in iunie, serviciul Prime Wardrobe – care permite abonatilor Amazon Prime sa isi aleaga si sa probeze haine de la brand-uri ca Hugo Boss, Calvin Klein, Adidas, Levi’s si brand-urile private marca Amazon, sa decida ce pastreaza (si platesc) si ce dau inapoi (serviciu similar unora ca Stitch Fix).

In plus, scrie si retail.emarketer.com, trei dintre brand-urile Amazon de imbracaminte (Lark & Ro, Buttoned Down, Amazon Essentials) se afla in top 10 brand-uri proprii ca vanzari.

Raspunde la aceasta intrebare