Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Liviu Taloi (ECOMpedia.ro) va coordona divizia Data Insights, in agentia DWF

Agentia DWF anunta numirea lui Liviu Taloi  (foto, Fondator ECOMpedia.ro), in functia de coordonator al noii divizii de Data Insights, citim pe forbes.ro. Agentia specializata in campanii de optimizare a site-urilor pentru motoarele de cautare (SEO) va gestiona, cu ajutorul departamentului Data Insights, conturile celor peste 170 de brand-uri din portofoliu. Obiectivul principal al acestei divizii este cresterea cifrei de afaceri a magazinelor online, prin masurarea corecta si analiza transparenta a datelor relevante, pentru a identifica oportunitati noi de crestere a traficului organic si a conversiilor.

„Cu Liviu am lucrat pe mai multe proiecte punctuale pentru clientii nostri sau organizand traininguri interne pentru echipa. Este foarte pasionat de ceea ce face si, mai mult decat atat, foarte motivat sa contribuie la imbunatatirea pietei locale de e-commerce”, transmite Sorin Draghici (Managing Partner DWF).

Liviu Taloi este fondatorul celei mai mari comunitati e-commerce din Romania, ECOMpedia.ro, site care a implinit in vara trecuta 8 ani de existenta. Si care a castigat recent un premiu GPeC, fiind numita „cea mai buna resursa edicationala pentru e-commerce”. Acesta are o experienta de peste 20 ani in marketing online si de 15 ani in comertul online romanesc. In perioada 2004-2006 a fost PR Manager la eMAG.ro, iar in 2005 a fondat compania de consultanta e-commerce Web Audit. In ultimii ani, Liviu Taloi a oferit consultanta de specialitate pentru mai mult de 100 de magazine online romanesti, apropo de e-commerce, usability, analytics, conversion rate optimization si online marketing (printre care eMag, Flanco, Libris, F64, ZorileStore, BCR,  BrainArt, Siniat, ING NN Asigurari de Viata). O mare parte din timp si-o dedica educarii pietei, fiind speaker la conferinte si seminarii dedicate comertului electronic si scriind articole pe teme de specialitate.

„La DWF am gasit aceeasi pasiune si dedicare pentru date relevante si corecte. Dupa o lunga colaborare pe proiecte punctuale, am decis sa ne reunim fortele si sa creem aceasta divizie noua”, explica Liviu Taloi (Coordonator al diviziei Google Analytics&Data, DWF).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 2 )

  1. […] Director DWF), Mihai Vinatoru (CEO DWF), Sorin Draghici (Cofondator DWF) si Liviu Taloi (foto, Data Analytics Director la DWF si Fondator ECOMpedia.ro). Acesta din urma a dat detalii despre cele mai importante schimbari care […]

  2. […] – 13 aprilie 2022, webinarul va fi gazduit de 4 specialisti DWF, inclusiv Liviu Taloi (foto, Head of Data Insights la DWF, din anul 2020 si Fondator ECOMpedia.ro). Si va include parti teoretice si elemente tehnice (workshop-uri in care […]

Leave a reply