Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Tazz by eMAG isi extinde flota de livrare, cu 100 de masini Autonom

Platforma romaneasca de livrari Tazz by eMAG si Autonom (furnizor integrat de solutii de mobilitate si finantare) anunta, intr-un comunicat de presa, continuarea parteneriatului inceput in 2018, apropo de solutii de mobilitate, prin extinderea flotei auto. Prin intermediul serviciului de inchiriere auto pe termen mediu, oferit de Autonom, flota de livrare Tazz by eMAG va creste cu 100 de autoturisme noi, sprijinind astfel restaurantele sa isi continue activitatea, in contextul restrictiilor impuse de pandemia COVID-19. Curierii vor utiliza masinile noi in Bucuresti, Cluj si Timisoara.

In urma procesului de extindere, flota platformei de livrari eMAG ajunge la 2.000 de autovehicule si 1.000 de biciclete si scutere. Serviciul Tazz by eMAG este disponibil, in prezent, in 20 de orase din Romania, unde livreaza – in cele mult 1 ora – mancare comandata online (de la peste 2.000 de restaurante), alimente, bunuri de larg consum si produse disponibile in showroom-urile eMAG.ro. In contextul pandemiei, Tazz by eMAG a crescut cu 800% de la inceputul acestui an. Compania trece printr-o perioada de expansiune rapida, ce presupune investitii in dezvoltarea tehnologiei si a infrastructurii (recent anunta ca a atras investitii de peste 25 de milioane de lei, in ultimele 6 luni), extinderea echipei si noi parteneriate cu restaurante si retaileri.

„Urmarim permanent sa ne imbunatatim capacitatea de livrare, iar acest parteneriat va permite  Tazz by eMAG sa colaboreze cu mai multe restaurante locale si sa extinda echipa de curieri astfel incat sa fie si mai aproape de acest obiectiv”, transmite Alin Serban (CEO Tazz by eMAG). „Suntem incantati sa continuam colaborarea cu Tazz by eMAG printr-un nou proiect si sa punem in miscare rotile business-ului romanesc. De la aparitia pandemiei de COVID-19, platformele de livrare au avut un rol fundamental in sustinerea afacerilor locale mici: restaurante, cafenele si magazine, ajutandu-le sa-si deserveasca clientii in continuare, in ciuda circumstantelor dificile. Cu cele 100 de masini noi care au intrat in flota Tazz by eMAG, ii incurajam pe romani sa sprijine in continuare brand-urile locale si micii antreprenori, beneficiind de livrare rapida a produselor preferate la domiciliu sau la birou”, a completat Dan Stefan (Co-fondator si Co-actionar Autonom, companie care are peste 500 de angajati, in toate diviziile, si opereaza o flota de peste 9.000 de masini).

Leave a reply