Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

JD.com deschide al treilea depozit autonom, in California

Gigantul e-commerce chinez JD.com are planuri mari pentru operatiunile sale din California, anunta supplychaindive.com. Compania va deschide un al treilea depozit si centru de distributie autonom in statul american, pentru a-si dezvolta departamentul logistic. Pe langa cele 3 depozite californiene, compania chineza mai are 2 locatii similare in New Jersey si unul in Georgia.

Noua locatie va insemna un plus de 300 de locuri de munca si va creste suprafata totala de depozite marca JD.com din California la peste 120.000 m2. La unul dintre depozitele californiene existente deja, sistemul de transport al containerelor de la fata locului permite deplasarea rapida a produselor pe benzi automate, urmata de scanarea, sortarea si depozitarea lor de catre roboti autonomi. Compania spune ca sistemul a imbunatatit cu 300% eficienta operationala si a crescut numarul de unitati depozitate de la 10.000, la 35.000 (deoarece robotii pot umple pana sus depozitul, spre deosebire de angajatii umani).

Gigantul online asiatic a anuntat, pe blogul propriu, ca acest centru american va include elemente logistice folosite in operatiunile din China, pentru a face fata provocarilor legate de livrarile online din America de Nord. Compania spera sa poata creste capacitatea de livrare a comenzilor digitale in doar 2 zile, la nivelul intregii tari.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply