Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Complice.ro: experientele la birou = 25% din cererile corporate, in Q1 2023

In primul trimestru al acestui an, Complice.ro a organizat experiente la birou care au cumulat 25% din cererile corporate si care au ca obiectiv (re)aducerea oamenilor in aceste spatii. Magazinul online de cadouri experientiale anunta, intr-un comunicat de presa, ca valoarea medie a pachetelor alese de companii in Q1 2023 a fost de 1.250 €.

Ca urmare a solicitarilor primite in ultimele luni, Complice.ro a lansat portofoliul de experiente „Return to Office 2023”, care reuneste peste 50 de solutii menite sa transforme locul de munca intr-un spatiu de munca experiential, creativ si inspirational, astfel incat angajatii sa revina cu placere la birou. Potrivit estimarilor, anul acesta, experientele in birourile companiilor vor reprezenta aproximativ 20% dintre proiectele corporate ale Complice.ro.

„Companiile sunt tot mai interesate sa integreze experientele in viata de birou a angajatului. Acum, mai mult decat oricand, angajatii vor sa aleaga cand, dar mai ales “de ce” merg sa lucreze la birou. Iar pentru clientii corporate, punerea in scena a «De ce-ului» este unul dintre cele mai provocatoare procese. Revenirea la birou nu inseamna impunerea unui program de lucru de la birou, ci readucerea oamenilor intr-un birou transformat intr-un loc dezirabil, in care angajatii isi doresc sa revina pentru a lucra in echipa, pentru socializare, mentorat si experiente impreuna cu colegii. Creativitatea si inventivitatea departamentelor de HR vor face diferenta”, explica Oana Pascu (foto, Fondator Complice.ro).

Ateliere de gatit la birou, degustare de cafea/praline, experiente virtuale, ateliere de bijuterii, terarii, decoratiuni din pet-uri, joc de poker, ateliere de stil vestimentar, intalniri inspirationale cu celebritati, spectacole de improvizatie, magie, stand-up comedy sunt doar cateva dintre  propunerile Complice.ro din portofoliul de experiente „Return to Office 2023”.

Potrivit datelor magazinului online, in 2022, 3 din 4 angajati care au participat la evenimentele organizate pentru echipele diverselor companii spun ca se simt mai apropiati de colegi decat se simteau inainte de eveniment si peste 60% se simt mai implicati si mai apropiati de valorile companiei.

Leave a reply