Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Injectie de capital de 600 de milioane €, pentru Bolt

Start-up-ul Bolt (care este prezent si pe piata din Romania) a strans 600 de milioane € intr-o runda de investitii, in urma careia a ajuns sa valoreze 4 miliarde €, citim pe reuters.com. Compania a mai beneficiat recent (in luna decembrie a anului trecut, mai exact) de o injectie de capital, de 150 de milioane €.

Bolt a strans cele 600 de milioane € de la investitori noi (Sequoia, Tekne si Ghisallo) si vechi (G Squared, D1 Capital si Naya). Bolt va folosi aceasta injectie de capital pentru a lansa Bolt Market (un serviciu de livrare a cumparaturilor alimentare in 15 minute) in 10 tari din Europa, in urmatoarele luni.

Compania estoniana de servicii de transport si livrari a cumparaturilor si comenzilor de mancare facute online se pozitioneaza ca prima super aplicatie europeana, oferind servicii de ride hailing, car sharing, inchiriere de scutere electrice si livrare de mancare si cumparaturi.

Leave a reply