Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Indienii de la Flipkart vor sa cumpere eBay India

flipkart

Cel mai mare retailer online indian, Flipkart, negociaza pentru cumpararea diviziei locale a companiei eBay, aflam de pe mashable.com (via „Factor Daily”). Momentan, compania Flipkart (care are sediul in Banagalore) cauta sa atraga investitii de 2 miliarde $ si este in plin proces de repozitionare in fata competitiei – Amazon. Din 2009 incoace, compania a primit 13 infuzii de capital.

Sectorul e-commerce indian valorează 15 miliarde $, iar valoarea de piata a Flipkart.com a fost estimata recent la 5,54 miliarde $. „EBay nu comenteaza speculatiile pietei”, a declarat purtatorul de cuvant al companiei eBay India, luat la intrebari de Mashable.

In India, eBay s-a lansat in anul 2004, cu aproape 10 ani inainte de Amazon si cu 3 ani inainte de Flipkart, dar nu a reusit niciodata sa devina un competitor serios al acestora. Momentan, este pe locul 6 in clasamentul companiilor e-commerce locale, dupa Flipkart, Amazon, Shopclues, Paytm si Snapdeal (in care a investit bani si pe care a incercat sa il cumpere in trecut). In noiembrie anul trecut, eBay si-a concediat toti angajatii indieni din echipele tehnica si de productie, cu exceptia a 15 oficiali (care ar fi urmat sa fie mutati in SUA).

Raspunde la aceasta intrebare