Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Indienii de la Flipkart vor sa cumpere eBay India

flipkart

Cel mai mare retailer online indian, Flipkart, negociaza pentru cumpararea diviziei locale a companiei eBay, aflam de pe mashable.com (via „Factor Daily”). Momentan, compania Flipkart (care are sediul in Banagalore) cauta sa atraga investitii de 2 miliarde $ si este in plin proces de repozitionare in fata competitiei – Amazon. Din 2009 incoace, compania a primit 13 infuzii de capital.

Sectorul e-commerce indian valorează 15 miliarde $, iar valoarea de piata a Flipkart.com a fost estimata recent la 5,54 miliarde $. „EBay nu comenteaza speculatiile pietei”, a declarat purtatorul de cuvant al companiei eBay India, luat la intrebari de Mashable.

In India, eBay s-a lansat in anul 2004, cu aproape 10 ani inainte de Amazon si cu 3 ani inainte de Flipkart, dar nu a reusit niciodata sa devina un competitor serios al acestora. Momentan, este pe locul 6 in clasamentul companiilor e-commerce locale, dupa Flipkart, Amazon, Shopclues, Paytm si Snapdeal (in care a investit bani si pe care a incercat sa il cumpere in trecut). In noiembrie anul trecut, eBay si-a concediat toti angajatii indieni din echipele tehnica si de productie, cu exceptia a 15 oficiali (care ar fi urmat sa fie mutati in SUA).

Leave a reply