Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

India: PayU lanseaza un serviciu propriu de tip Digibank

PayU India

Compania procesatoare de plati online PayU a anuntat ca va lansa un serviciu propriu tip Digibank, in India, in urmatoarele 12-18 luni, citim pe thetechportal.com. Noul serviciu pe baza de UPI (Unified Payment Interface, un identificator unic folosit pentru transferul de bani si efectuarea de plati) va oferi servicii bancare persoanelor care nu au carduri de credit si va intra in competitie cu platforme ca Paytm si Airtel.

Aceasta se adauga miscarilor facute de companie in ultima vreme: in septembrie 2016, PayU a investit 130 milioane $ in Citrus Pay (companie cu sediul la Mumbai, care ofera solutii inovatoare de plata online); in februarie 2017, a batut palma cu firma de investitii Axilor Ventures, pentru un parteneriat menit sa ajute start-up-urile din sectorul tehnologiilor de plata; acum doua luni, a investit, alaturi de alte companii, 6,5 milioane $ in start-up-ul fintech ZestMoney.

„Peste 300.000 de comercianti ne folosesc platforma si numarul lor creste lunar. Cand vom punele bazele Digibank, vom face parteneriate cu alte companii, care ne vor gazdui clientii”, a explicat Amrish Rau (PayU CEO). Compania se asteapta la venituri de 100 de milioane $ pana in martie 2018. Anul trecut, PayU a cumparat o licenta de portofel preplatit de la Reserve Bank of India. Si le ofera deja credite clientilor care folosesc platforma.

Leave a reply