Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

IC Events, solutiaB2B pentru evenimente online, trece la un nou nivel

Lansata anul trecut, platforma IC Events a InternetCorp imbraca haine digitale noi, duce experienta evenimentelor offline si in format hibrid la un nou nivel si se extinde pe plan international. Solutia B2B pentru zona de evenimente online si in format hibrid a evoluat constant de la momentul lansarii, pana in prezent, transmite InternetCorp (unul dintre cei mai mari jucatori din industria romaneasca de publishing online), intr-un comunicat de presa.

Echipa formata din specialisti, cu peste un deceniu de expertiza in zona de evenimente, a transformat feedback-ul comunitatii de business din jurul proiectului, intr-o experienta cat mai intuitiva si adaptata nevoilor aduse de schimbarile obiceiurilor de consum in materie de instrumente digitale. De asemenea, odata cu intrarea in actionariatul InternetCorp a grupului paneuropean de media si marketing Primavera Digital Group(PDG) din Finlanda, in primul trimestru al anului trecut, s-au pus bazele extinderii accelerate la nivel international a platformei.

Noua varianta IC Events foloseste o abordare Software as a Services (SaaS) si se concentreaza pe o experienta interactiva la 360 de grade pentru a le permite partenerilor sa foloseasca la maximum potentialul evenimentelor pe care le organizeaza, fie ca vorbim de intalniri private de business, lansari de produse sau servicii, conferinte de presa sau crearea de comunitati. Categoriile „Community”, „Product Launch” si „We are Conference”, ale caror beneficii pot fi regasite pe site-ul platformei aici, sunt gandite sa ofere o experienta end-to-end pentru fiecare tip de eveniment, indiferent de nevoile partenerului, iar serviciile de Design si Video oferite de echipa de experti a platformei pot oferi o abordare completa pentru toate tipurile de activitati online sau hibride ale unei companii.

„Suntem extrem de bucurosi sa intram intr-o perioada de crestere si extindere sustinuta prin lansarea unui modul nou de tip SaaS al platformei IC Events. Punem in lumina cele mai importante proiecte pe care le-am construit in decursul ultimilor luni alaturi de clientii nostri si a unor pachete de servicii de Design si Video care vor garanta experiente digitale fara cusur in randul publicului tinta. Luand in considerare nevoile de proiecte integrate de marketing si PR, am lansat o noua abordare si tintim pietele externe cu convingerea ca platforma IC Events este o unealta de nelipsit din arsenalul de comunicare al unui brand”, transmite Liana Nicolae (Project Manager IC Events).

„Din 2009, cand am lansat divizia de evenimente si le-am facut pe primele, pana in zilele noastre, intregul ecosistem s-a schimbat. Traim o paradigma noua accelerata mai ales de limitarile din timpul pandemiei carora a trebuit sa le gasim o solutie in cel mai scurt timp, dar am ales sa vedem toata agitatia ultimilor ani ca o oportunitate de a ne contura si mai mult planurile in aceasta directie. Lansarea modului SaaS in paralel cu relansarea site-ului fac parte din directiile strategice de dezvoltare atat in tara cat si in afara ei. Alaturi de o echipa fantastic de versatila, de profesionista si de curajoasa atunci cand vine vorba de adaptarea la nou, facem inca un pas in sprijinul partenerilor nostri, cu solutii complete care sa acopere necesitatile lor de comunicare si nu numai”, precizeaza Raluca Mateiu (CEO InternetCorp).

Procesul de utilizare a platformei a devenit din ce in ce mai intuitiv, inclusiv pentru cei care iau contact pentru prima data cu crearea evenimentelor online sau hibrid. Acestia au parte de o experienta end-to-end seamless, generarea unui program, a unei liste de speakeri si crearea unei identitati vizuale fiind la cateva click-uri distanta. Pentru o experienta completa, acestia au la indemana si serviciile de Design, Video si consultanta in zona de organizare a evenimentelor, oferite de catre echipa InternetCorp, formata din specialisti cu peste un deceniu de expertiza in domeniu.

Plecand de la instrumentele pentru livestream, webinarii, ateliere si paneluri de dezbateri, pana la Social Lounge, Zona Expo cu standuri virtuale si optiunea de Networking 1 to 1, platforma IC Events a reusit sa redea in peste 60 de evenimente hibride si online, o experienta completa pentru cei peste 10.000 de utilizatori. Zona Expo propune crearea de pagini complete pentru companii sau servicii cu posibilitatea de a intra LIVE direct din standul expo, de a prezenta documente relevante pentru public, galerii si prezentari, dar si de a programa sesiuni video cu vizitatorii prin intermediul unui calendar.bUna dintre optiunile cu care am plecat la drum, schimbul de carti de vizita virtuale prin e-mail, si-a castigat locul in topul celor mai preferate functionalitati, cu mii de interactiuni in cadrul fiecarui eveniment.

Leave a reply