Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG Sellers’ Day 2022: vanzari mai mari cu 23% YoY, pentru comerciantii din marketplace

Programele dezvoltate de eMAG pentru vanzatorii din marketplace au dus la o crestere cu 23% YoY a volumului vanzarilor, in ultimul an, anunta retailerul online, intr-un comunicat de presa. Peste 47% dintre comerciantii de pe platforma au inregistrat vanzari in crestere. Impactul proiectelor-cheie puse la dispozitia comerciantilor din marketplace a fost prezentat cu ocazia evenimentului anual dedicat acestora (Sellers’ Day), desfasurat pe 24 mai 2022.

„Cu ajutorul instrumentelor digitale si programelor pe care le-am dezvoltat, antreprenorii de pe eMAG Marketplace si-au crescut afacerile anul trecut: eMAG Genius, reducerea taxei de livrare in easybox sau vanzarile cross-border au sustinut si vor continua sa sustina aceasta crestere. Acest lucru arata ca eMAG Marketplace reprezinta o solutie care le ofera companiilor siguranta si stabilitate, ceea ce, intr-un context macroeconomic marcat de incertitudini precum cel pe care il traversam, este extrem de important”, a declarat Stejara Pircan (foto, Senior VP eMAG).

Unul dintre programele-cheie care a sustinut cresterea vanzarilor comerciantilor din Marketplace este eMAG Genius, cu ajutorul caruia s-au inregistrat vanzari de doua ori mai mari. Articolele inscrise in programul Genius au atras cu 70% mai mult trafic. Incepand din mai 2022, pentru produsele care nu sunt incluse in programul Genius, eMAG a redus taxa pentru livrarea la easybox la nivelul unic de 9,99 lei, simplificand experienta de cumparare a clientilor si cea de livrare pentru comercianti. Ca urmare a acestei lansari, ponderea livrarilor produselor din Marketplace la easybox a depasit 50%.

Odata cu dezvoltarea ecosistemului eMAG in regiune, afacerile locale s-au putut extinde si ele in regiune. Astfel, comerciantii din Romania au listat 1,3 milioane de produse in eMAG Marketplace Ungaria, unde au inregistrat vanzari cu 20 % mai mari. Dupa lansarea programului de vanzare cross-border in Ungaria, in urma cu aproape un an, eMAG pregateste lansarea unui program similar de sprijin pentru extinderea in Bulgaria.

Cu ocazia evenimentului Sellers’ Day, eMAG a oferit premii in valoare de 271.300 € vanzatorilor care au inregistrat performante notabile, in ultimul an:

 • Activitate exemplara: Grup DZC
 • Crestere accelerata: Vexio
 • Extindere de gama: Best Case En Gros SRL
 • Livrari in 24 de ore: Bio Mania
 • Campionul Genius: Alliance Computers
 • Campionul promovarii: TKC Centrum
 • Campionul cross-border: Colormax
 • Stocuri Optimizate: Mastel Com
 • Deschide Romania: SC Sandali Mode
 • Curiozitate si implicare: Care Spot
 • Premiul special: Mon Sport

Comentariu ( 1 )

 1. Mutarea transportului la easybox din carca anteprenorului mi s-a parut cea mai buna decizie luata de emag pana in acum.

Leave a reply