Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Hollisterco.com ajuta adolescentii americani si britanici sa plateasca online, via Share2Pay

Retailerul american Hollisterco.com (brand care este detinut de Abercrombie & Fitch Co.) a introdus o solutie ingenioasa, pentru a diminua abandonul cosurilor digitale, in randul adolescentilor, informeaza wsj.com. Este vorba despre sistemul de plata Share2Pay, care permite clinetilor sa isi trimita cosurile de cumparaturi virtuale altei persoane, pentru plata. Momentan, acesta va fi disponibil in SUA si Marea Britanie, clientilor care folosesc aplicatia Hollister.

Share2Pay functioneaza simplu: odata umplut cosul virtual de cumparaturi, adolescentii il pot trimite unui adult, printr-un SMS; acestia pot modifica produsele din cos (schimba marimi/culori, elimina produse) si apoi isi introduc detaliile cardului, pentru a plati, direct in aplicatie.

Masura a fost introdusa deoarece plata online era un punct problematic pentru clientii adolescenti ai Hollister.com, majoritatea inca liceeni. Acestia adaugau produsele in cos, dar il abandonau din cauza ca nu aveau acces imediat la cardul de credit al parintilor sau altui adult. Pentru a elimina acest obstacol din calatoria de cumparare, retailerul de imbracaminte si accesorii pentru ambele sexe a introdus acest sistem, care permite altei persoane sa plateasca.

„Pierdeam extrem de multe vanzari. Suntem optimisti ca inflatia se va reduce usor, dar controlam ce putemcontrola si anume experienta oferita”, a explicat Samir Desai (Chief Digital and Technology Officer, Abercrombie & Fitch Co.). Testele-pilot efectuate inainte de introducerea acestui sistem de plata online au avut rezultate pozitive: consumatorii care au testat Share2Pay au fost de 2 ori mai dispusi sa plaseze o comanda decat cei care nu au avut acces la acest sistem.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply