Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

GLAMI.ro: in S2 2021, comenzile pentru sandale si haine de vara s-au dublat YoY

Pandemia COVID-19 este departe de a se fi incheiat, dar interesul consumatorilor vizavi de achizitia online de haine si incaltaminte estivala a crescut semnificativ al doilea trimestru al anului 2021, comparativ cu aceeasi perioada din 2020. Dupa scaderi dramatice ale comenzilor, pe tot parcursul anului 2020, la categorii de produse precum fuste (-69%), rochii (-67%) si pantofi cu toc (-43%), se pare ca cele mai ravnite articole de cumparaturi pentru o vara la moda revin in garderobele romanilor. Conform datelor interne GLAMI.ro, inca de la inceputul verii (din iunie 2021), traficul si comenzile au crescut pentru rochii (+34% YoY), sandale si platforme (+30% YoY) si fuste (+23% YoY).

Cautarile de rochii, ochelari de soare si imbracaminte de plaja au inregistrat cresteri de 3 cifre in intreaga lume in domeniul online, in mod clar influentate de ritmul vaccinarilor si de eliminarea restrictiilor, ducand la cresterea cererii pentru articole vestimentare mai elegante sau asociate calatoriilor. Prudenta pare sa fie inca un factor influent in ceea ce priveste cumparaturile si luarea deciziilor pentru noi adaugiri la garderoba de vara. Ca o dovada suplimentara, desi anterior era o luna in care vizitatorii faceau deja comenzi pentru imbracaminte de vara, mai 2021 a fost o luna destul de lenta in ceea ce priveste traficul si comenzile pentru rochii, fuste si incaltaminte. Cu toate acestea, alte categorii de vara (flip-flops si sandale, costume de baie, salopete) au inregistrat cresteri enorme in iunie 2021, la nivelul traficului si comenzilor: +134% pentru flip-flops, +127% pentru costume de baie, +67% pentru sandale si +53% pentru salopete.

Articolele de imbracaminte pentru casa care au fost vedeta anului anterior (pantalonii de trening si hanoracele) au scazut cu procente semnificative: -42% pentru comenzile la pantaloni de trening si -48% pentru hanorace in 2021, comparativ cu 2020. Anul trecut, pantalonii de trening au inregistrat o crestere de +71% YoY (comenzi in 2020, comparativ cu 2019), iar bluzele au crescut cu +61%.

Leave a reply