Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Gates si Bezos au investit intr-un rival Uber Freight

convoy

Miliardarii Bill Gates (co-fondatorul Microsoft), Jeff Bezos (CEO Amazon) si Marc Benioff (CEO Salesforce.com) au investit recent in Convoy, un start-up din Seattle care este competitorul Uber Technologies Inc. in domeniul transportului de marfuri, scrie digitalcommerce360.com. Industria de transport de marfa americana valoreaza 800 miliarde $ si este caracterizata de lipsa de eficienta. Convoy – care s-a lansat in 2015 si produce software care potriveste firmele au nevoie de transport cu ofertele din zona lor (camionagii liberi, disponibili pentru a face livrari de marfa) – ar putea schimba asta.

Recenta finantare primita de Seattle din partea celor trei, alaturi de alti investitori, a atins un total de 62 milioane $! Pana acum, compania a strans astfel 80 milioane $. Start-up-ul a fost initial brand-uit drept un „Uber pentru camionagii”, dar ulterior Uber-ul a lansat propriul serviciu similar – aplicatia Uber Freight, care a strans peste 15 miliarde $ de la lansarea din mai 2017, dar care are acum probleme. Compania e in centrul unui proces, care sustine ca un fost director Uber, care lucra la o tehnologie autonoma de transport de marfa, ar fi conspirat cu Uber pentru a fura secrete de la Waymo (tehnologia de conducere autonoma marca Alphabet Inc.).

Convoy poate profita de problemele Uber Freight si compania are deja mii de comenzi livrate (primite din NV tarii), generand vanzari de milioane de dolari/saptamana. Printre clientii deja existenti se numara Unilever si Anheuser-Busch InBev SA. Cu noile fonduri primite de la investitori, start-up-ul american se va extinde, livrand marfuri si in NE SUA, in zona de mijloc si de sud a tarii, in cursul urmatoarelor 12 luni.

Leave a reply