Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Foodpanda si Cora Romania extind la nivel national parteneriatul de livrari la domiciliu

Dupa ce a anuntat, la finalul lunii aprilie, un parteneriat cu lantul de hipermarket-uri Cora Romania, pentru livrari la domiciliu, foodpanda transmite acum ca extinde la nivel national serviciul disponibil initial doar in Capitala (in jurul Cora Lujerului). Confom comunicatului de presa, cea mai mare platforma de food ordering din tara va livra la domiciliul clientilor, in doar 60 de minute, comenzile de produse de la toate hipermarketurile Cora din cele 7 orase in care compania este prezenta: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti si Drobeta-Turnu Severin. In total, clientii foodpanda au posibilitatea sa comande de la toate cele 11 hipermarketuri Cora din tara, accesand sectiunea Shops, pe www.foodpanda.ro si din aplicatia mobila.

Potrivit reprezentantilor companiei, serviciul de livrare a cumparaturilor acopera trei sferturi din suprafata municipiului Bucuresti (inclusiv o parte dintre localitatile limitrofe) si in intregime celelalte orase in care este activ. Flota de livratori foodpanda livreaza cumparaturile intr-o ora de la plasarea comenzii in aplicatie, de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00-21:30. Valoarea minima a comenzii este de 50 lei si greutatea maxima acceptata pentru o comanda este de 20 kg. Pentru a promova extinderea, in perioada 10 iunie – 10 iulie 2020, foodpanda are o campanie de livrare gratuita a comenzilor de la cele 11 hipermarketuri Cora.

Odata cu extinderea serviciului de livrare expres a cumparaturilor, portofoliul de produse care poate fi comandat din aplicatia foodpanda s-a marit, in prezent fiind disponibile pentru livrare acasa peste 1.500 de produse alimentare si non-alimentare comercializate de Cora Romania. De asemenea, gama de produse a fost extinsa cu fructe si legume (proaspete si congelate), carne, peste, mezeluri si lactate. Printre categoriile de produse din care clientii pot comanda se numara: alimente de baza, bauturi alcoolice si non-alcoolice, carne si peste, produse bio, cosmetica si ingrijire personala, fructe si legume, hrana pentru animale, curatenie si produse pentru bebelusi.

„Ne-am propus sa extindem serviciul de livrare rapida foodpanda dincolo de mancarea gata preparata de catre restaurantele noastre partenere si sa ne adresam si celor care vor sa isi faca cumparaturile din confortul propriei locuinte, cu livrare in regim expres”, a transmis Andreea Petrisor (Managing Director foodpanda Romania). „Ne bucuram ca parteneriatul cu foodpanda functioneaza foarte bine. Segmentul online e din ce in ce mai important pentru clientii nostri, si de aceea, preocuparea noastra este sa marim capacitatea de livrare, in timp cat mai scurt, a produselor comandate”, completeaza Claudia Badea (Director Operational cora.ro).

Leave a reply