Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Fly-go.ro si TBI Credit dau credit digital, pentru vacante in rate

credit fly-goFly-go.ro (una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania) ofera – in parteneriat cu TBI Credit (care apartine de TBI Bank) – posibilitatea de plata in rata a vacantelor cumparate pe Internet, transmite agentia intr-un comunicat de presa. Noua metoda de finantaree 100% digitala a produselor si serviciilor turistice este prima de acest tip si este disponibila de la inceputul lunii iunie.

Agentia online estimeaza ca 10% dintre clienti vor accesa noul produs, in primele 3 luni de la lansare. Fara o vizita la banca sau la sediul agentiei, clientii aleg vacanta dorita, sunt identificati printr-un scurt apel video cu un reprezentant TBI Credit si semneaza electronic documentele – totul durand maxim 10 minute. In plus, pana la final de iulie, clientii pot plati vacantele in 12 rate cu 0% dobanda, daca acceseaza produsul de finantare online TBI Credit, si au o perioada de gratie de 30 zile si gratuitate la taxa de serviciu Fly Go.

Stefano Iervolino FLY GO

„Aducem o noutate pe piata de turism din Romania, odata cu introducerea unei noi metode de plata a vacantelor. Din feedback-ul pe care il avem deja, observam ca noua metoda de plata le ofera turistilor posibilitatea de a accesa inca o vacanta in sezonul estival, lucru care le va face, cu siguranta, vara mai frumoasa”, explica Stefano Iervolino (foto, Fondator si CEO Fly Go).

Tendinta de digitalizare pe piata de creditare romaneasca si dezvoltatea e-commerce-ului promoveaza astfel de sisteme de creditare online: la inceputul acestei luni, elefant.ro si Patria Bank ofereau clientilor Premium un parteneriat similar.

Leave a reply