Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Posta Romana isi transforma site-ul in portal de plata online

Posta RomanaCompania Posta Romana are planuri mari: lucreaza la o aplicatie pentru site-ul propriu, care sa permita romanilor din tara si din strainatate sa isi plateasca pe Internet taxele, impozitele, amenzile si orice alta contributie, citim pe profit.ro.

Practic, mandatul postal devine mandat electronic. Primul pas in aceasta directie este legiferarea noului sistem online si „dematerializarea fluxurilor informationale care creeaza premisele implementarii unui produs universal” de plata, a explicat compania, pentru sursa amintita. Urmeaza ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) sa puna la dispozitia Postei o modalitate de interogare a nomenclatoarelor conturilor IBAN de trezorerie in care vor fi virate sumele incasate de la populatie.

Posta Romana este detinuta de Ministerul Comunicatiilor (93,52% dintre actiuni) si Fondul Proprietatea (6,48%). Compania are afaceri de peste 1 miliard de lei, 5.600 de unitati teritoriale si peste 24.000 de angajati.

Leave a reply