Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flanco.ro: ponderea creditului online a crescut cu peste 180% YoY, in decembrie 2020

Flanco Retail anunta, intr-un comunicat de presa, ca ponderea creditului online a crescut cu peste 180% in prima parte a lui decembrie 2020, comparativ cu decembrie 2019. Prin urmare, se axeaza pe a oferi clientilor posibilitatea de a achita cumparaturile in 3 sau 4 rate, cu dobanda anuala efectiva/DAE de 0%.

„Avand in vedere contextul de piata actual, in care serviciile online au importanta din ce in ce mai mare (…), ne propunem sa dezvoltam cat mai multe optiuni de creditare si oferte financiare, astfel incat clientii sa poata cumpara ce isi doresc”, transmite Dragos Sirbu (CEO Flanco). „De la finalul trimestrului al III-lea si pe tot parcursul trimestrului actual, ne-am concentrat pe a lansa servicii de creditare, gandite in asa fel incat sa acopere toate segmentele de public, acest lucru plasandu-ne in topul companiilor cu cele mai multe oferte financiare pentru clienti. In prezent avem nu mai putin de 4 metode prin care se pot accesa credite dedicate clientilor online”, adauga acesta.

Simultan cu modalitatile de creditare din magazinul online, Flanco ofera ofera clientilor acces la mai multi parteneri financiari si in magazinele fizice, prin cea mai recenta aplicatie: Electro-Credit. Acest lucru eficientizeaza procesul de accesare a unui credit, clientii putand alege in cunostinta de cauza, intr-un timp foarte scurt. „Am vrut sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si permite ce este mai bun, prin accesarea unor metode personalizate de plata a ratelor, indiferent cum aleg sa cumpere de la noi, de pe site sau din magazin”, declara Oana Faurescu (Manager Servicii Financiare Flanco).

Creditul online este caracterizat de rapiditate (cererea este procesata in doar cateva secunde), siguranta (clientul foloseste propriul card de salariu/de debit, fara a fi nevoie de deschiderea unui alt card), simplitate (creditele se pot accesa fara a fi necesar buletinul/adeverinta de venit) si personalizare  (clientii pot achita cumparaturile in functie de nevoile lor, in 3 sau 4 rate, cu DAE 0%).

Pe langa serviciile de creditare, Flanco pune la dispozitia clientilor si servicii logistice diverse. Astfel, acestia pot sa comande produsul online si sa-l ridice fie din cel mai apropiat magazin Flanco, fie dintr-unul din cele peste 600 easybox-uri sau pot sa aleaga serviciul de livrare programata.

Leave a reply