Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG.ro a lansat un credit cu finantare 100% online

Retailerul online eMAG.ro anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea unui serviciu inovator prin care clientii pot obtine finantare pentru cumparaturi online, fara niciun drum la banca, in mai putin de 10 minute. Acestia pot aplica pentru un credit direct pe eMAG.ro, simplu si intuitiv, beneficiind de o dobanda avantajoasa, comparabila cu dobanzile creditelor de nevoi personale din piata. Noua solutie este dezvoltata de eMAG.ro in colaborare cu Idea::Bank, FintechOS si Bitnovel.

Serviciul online se bazeaza pe un nou proces de identificare si pe un model de evaluare care ia in calcul istoricul de comenzi al clientului pe eMAG.ro si istoricul sau de plata la Biroul de Credit. Clientii isi pot finanta cosul de cumparaturi in doi pasi simpli, astfel:

  1. Clientul adauga in cos produsele dorite si alege plata in rate eCREDIT prin Idea::Bank – Smart shopping. Pentru identificare, trimite o fotografie cu actul de identitate. In cateva secunde, primeste un cod prin SMS, prin care valideaza numarul de telefon si trimite un video selfie.
  2. Banca analizeaza pe loc cererea de finantare a clientului si trimite raspunsul online. Imediat dupa aceea, clientul intra automat in pasul de semnare a contractului de credit. Contractul este semnat electronic, folosind codul trimis prin SMS pe numarul de telefon validat la primul pas.

„Actualizam si imbunatatim permanent serviciile de plata si finantare disponibile pe eMAG, pentru a le oferi clientilor nostri o experienta de shopping din ce in ce mai buna. Timpul este o resursa pretioasa in vietile oamenilor, iar acum, doar cu un smartphone, clientii nostri pot obtine aprobarea unei finantari in cel mult zece minute printr-un flux  simplu si intuitiv, in care cererea online de finantare este redusa la un singur camp care trebuie completat”, transmite Mircea Balica (Manager Servicii Financiare eMAG).

 „Solutia de finantare Idea::Bank – Smart shopping online reprezinta o adaptare a banking-ului modern la realitatile unui magazin online: pe langa produsele achizitionate in cosul de cumparaturi, clientul primeste si o solutie de finantare fara niciun drum la banca si cu un efort minim, 100% in online. Solutia este unica si inovatoare pe piata bancara din Romania, deoarece criteriile de acordare ale creditului sunt adaptate la istoricul clientului pe platforma eMAG. Cu alte cuvinte, cu cat clientul a cumparat mai frecvent si mai recent in magazinul online, cu atat cresc sansele de aprobare a imprumutului. Suntem increzatori in viitorul creditarii online si suntem onorati de lansarea acestui parteneriat”, completeaza Alin Daniel Fodoroiu (Vicepresedinte Executiv Idea::Bank).

Leave a reply