Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

FlorideLux.ro si-a deschis showroom de 90.000 €, in Bucuresti

FlorideLux.ro anunta (intr-un comunicat de presa) deschiderea unui showroom in Capitala, un spatiu de 230 m2 care este cea mai mare si mai moderna florarie din toata tara. In urma unei investitii de 90.000 €, retailerul online de aranjamente florale si cadouri a creat o combinatie de florarie offline, showroom si atelier: spatiul este amplasat in zona Izvor din Bucuresti (pe Bd. Libertatii, nr. 22), este dotat cu echipamente de ultima generatie din domeniul floristic si este impartit intr-o zona destinata florariei si cadourilor (buchete si aranjamente, decoratiuni pentru casa, vaze, ciocolata si bauturi), o camera frigorifica profesionala, un atelier si o zona de depozitare. Acestora li se adauga inca 300 m2 pentru depozite, birouri si sali de cursuri de floristica.

„Prin noua florarie ne-am propus sa aducem in inima Bucurestiului un concept nou pe piata floristica locala, ce reuneste in acelasi spatiu floraria, showroom-ul si atelierul. Mizam pe interactiunea umana, dar si pe tehnologie moderna, astfel ca floristii nostri foarte bine pregatiti vor avea la dispozitie tablete dotate cu noi aplicatii, pentru a realiza eficient comenzile clientilor. Pe de alta parte, clientii vor avea posibilitatea sa aleaga produse deja realizate sau pe baza de comanda, prin intermediul punctelor de vanzare. Practic, noul FlorideLux Izvor este un One Stop Shop, iar – prin calitatea serviciilor oferite – suntem convinsi ca intr-un timp foarte scurt va deveni un punct de atractie in sine”, transmite Marius Dosinescu (foto, CEO si fondator FlorideLux).

Pentru 2020, compania estimeaza o crestere de 20% a cifrei de afaceri, pana la 1,45 milioane €, datorita investitiilor facute in noua florarie si a lansarii unor noi proiecte, care vor genera venituri suplimentare. De asemenea, este asteptat ca showroom-ul de la Izvor sa genereze aproximativ 15% din veniturile estimate pentru anul viitor. Incepand cu a sasea luna de functionare a acestuia, compania estimeaza circa 500 de clienti lunar. Pe langa acest nou showroom, FlorideLux.ro are florarii fizice in Brasov, Ploiesti si Constanta.

Comentariu ( 1 )

  1. […] si o promotie speciala: o reducere de 10% pentru clientii care comanda pe loc din magazinul FlorideLux Izvor sau aleg comanda cu ridicare a produselor din […]

Leave a reply