Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

EGV investeste in chatbotii start-up-ului romanesc Druid

Fondul de investitii cu capital de risc Early Game Ventures (EGV) anunta o runda de investitii in startup-ul autohton Druid, infiintat si condus de Liviu Dragan si evaluat la peste 8 milioane €. Druid dezvolta tehnologie de chatbots pentru companii mari, printre clientii sai numarandu-se Banca Transilvania, BCR, Regina Maria, Dona, Asirom, Unicredit, BRD, EON, Agricover, Carturesti, Rompetrol si Garanti Bank. Druid are parteneriate strategice cu EY, KMPG, PwC, Deloitte si Capgemini. De asemenea, compania are parteneriate tehnice cu Microsoft si UIPath, care promoveaza druizii inteligenti pe platformele lor.

„Experienta de business a fondatorului, coeziunea echipei si expertiza ei in construirea de produse tehnologice ne-au dat incredere ca Druid va fi o poveste de succes. Tehnologia de chatbots a ajuns la maturitate si a atins acel punct in care valoarea pe care o creaza este cuantificabila de catre clientii corporate, mai ales in domenii precum cel bancar sau in sanatate. Iar druizii sunt chatbots super-inteligenti, care se conecteaza la celelalte sisteme IT ale companiilor si extrag de acolo insight-uri si date pe care le folosesc in dialogul cu diferiti stakeholderi”, transmite Radu Stoicoviciu (Partener EGV).

„Consider ca acum era momentul potrivit pentru intrarea in actionariatul Druid a unui investitor institutional. Am avut mai multe fonduri de investitii care si-au aratat interesul pentru Druid. Am ales EGV, alaturi de care am convingerea ca putem construi o companie globala. Planurile noastre includ o expansiune rapida in Statele Unite si inca o runda de investitii la jumatatea anului viitor, cand vom ridica din piata undeva intre 8 si 10 milioane de euro, la o evaluare a companiei de peste 20 milioane”, completeaza Liviu Dragan (foto, Fondator si CEO-ul Druid).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply